Pavel Ryšavý
24. září 2019 • 04:50

Kapitán Rolinek mimo sestavu. Záměr, zranění, nebo konflikt s Lubinou?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Protáhl Pardubice dvěma barážemi, zdobí ho pověst výjimečného lídra. Když Česko získalo poslední zlatou medaili na mistrovství světa, plnil v roce 2010 roli kapitána. Tomáš Rolinek umí trenérovi pohlídat kabinu, ve 39 letech měl mít dál důležitou roli v Dynamu. Měl. Po dvou zápasech ho ale klub odstavil. Generální ředitel Martin Sýkora na Twitteru vysvětloval v neděli večer davu, že mělo jít o impulz pro celý tým. Z Rolinka se stal nehrající kapitán. Co bude dál?



Po nedělním derby s Hradcem Králové se na veřejnost dostalo několik důvodů, proč Tomáš Rolinek chyběl už druhý zápas v sestavě. Asistent trenéra Radek Bělohlav na přímý dotaz deníku Sport odpověděl: „Tomáš je zraněný. Zatím to na jeho návrat nevypadá, záleží na doktorovi.“ Generální ředitel Martin Sýkora po pár desítkách minut napsal na svůj Twitter: „Tomáš Rolinek nehrál v pátek v Litvínově, protože jsme po dvou zápasech bez bojovnosti chtěli dát mužstvu impulz. Vítěznou sestavu jsme nechtěli na derby měnit.“

A pak mezi veřejností kolovala ještě třetí verze. Za všechno může fyzický konflikt mezi trenérem Ladislavem Lubinou a kapitánem, protože tihle dva se opravdu nemusí. Pravda? Tak nějak od všeho kus.

Faktem je, že mezi nimi během vypjaté baráže ostrá

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud