16. listopadu 2019 • 18:50

Komplikace pro Kladno! Jágr se zranil a neví, jestli v Olomouci nastoupí

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další aréna hlásí vyprodáno. Důvod? Kladenský nájezd… Ovšem tentokrát není jasné, jestli u toho zítra v Olomouci bude i hlavní hrdina. A ten, který haly zaplňuje. Útočník Jaromír Jágr se na konci pátečního utkání se Zlínem zranil a hrozí, že v Olomouci (od 17 hodin) nenastoupí. „Rozhodnu se těšně před utkáním,“ informoval fanoušky přes Instagram.



Jágr v pátek nedohrál přesilovku, kterou Rytíři rozehráli čtyři minuty před koncem. V jejím průběhu 47letý útočník přijel na střídačku a už podle grimasy bylo zřejmé, že něco není v pořádku. Usedl na kraj, sklonil hlavu a vzal si ho do péče masér.

Ve zbytku duelu, v němž Kladno vyhrálo 1:0 a porazilo Berany i podruhé v sezoně, už nenastoupil. Po závěrečné siréně pomalu dojel k brankáři Denisu Godlovi, jenž vychytal nulu, aby mu spolu s dalšími hráči pogratuloval. Po utkání svůj stav nekomentoval, podrobnosti nevěděl ani kouč David Čermák.

Až dneska na svém Instagramu to Jágr popsal: „Informace pro moje fanoušky. Včera v zápase proti Zlínu jsem se ke konci zranil, dnes jsem trénink s týmem vynechal. A jestli nastoupím k zítřejšímu zápasu, se rozhodnu těsně před utkáním… Mé tělo začíná zlobit,“ informoval. I proto, aby lidé, kteří vyprodali olomouckou „plechárnu“, nebyli zklamaní.

Sparta - Kladno: Jágr se připletl do potyčky, ale nikdo rukavice neshodil
Video se připravuje ...

Kladenský majitel dá na svůj pocit až bezprostředně před utkáním, které je pro jeho partu stěžejní. Olomouc je v tabulce na desátém místě, o jeden flek před Rytíři – se stejným počtem bodů (22). Už po utkání na Spartě, kdy Kladno prohrálo jednoznačně 2:6, Jágr předjímal, že následující dvojboj se Zlínem a právě s Olomoucí je pro jeho tým daleko důležitější. První úkol zvládli, Berany o body připravili.

Teď je otázkou, jestli u toho bude i v neděli. Jágr v sezoně stihl 16 utkání, ve kterých posbíral 14 bodů (8+6). Se zraněním bojoval už na konci přípravy, proto vynechal úvodní dva duely extraligy. Od té doby v akci nechyběl.

Dneska ale může tuhle sérii přerušit. Po neděli čeká Rytíře další duel v pátek, kdy se představí v Liberci.

Jágr o vyprodané O2 aréně: Pro kluky je to ohromnej rozdíl
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud