23. března 2021 • 16:04

Svoboda má dál důvěru. Hokejisty Zlína povede i v další sezoně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty extraligového Zlína povede i nadále jako hlavní trenér Robert Svoboda. Třiapadesátiletý kouč, který působí na střídačce Beranů s krátkou přestávkou již od listopadu 2016, podepsal s klubem roční smlouvu s opcí.



 „Těší mě, že přišla nabídka ze strany vedení klubu pokračovat v dosavadní spolupráci i po letošní neúspěšné sezoně. Cítím důvěru, i když sezona nedopadla podle představ všech zainteresovaných kolem zlínského hokeje,“ uvedl Svoboda v tiskové zprávě.

Svoboda ve Zlíně dříve působil u mládeže a extraligový tým vede od sezony 2016/17, kdy nahradil odvolaného Rostislava Vlacha. Po necelých třech letech jej nahradil Antonín Stavjaňa, který ale ve funkci po dvou měsících soutěže v říjnu 2019 skončil a k mužstvu se vrátil bývalý ligový obránce.

„Letošní sezona byla paradoxně nejtěžší za mého působení u mužů, v covidové době na nás dopadla spousta vnějších vlivů a okolností, nicméně už je to za námi. Člověk se pořád učí, sezonu jsme si rozebrali a zanalyzovali. Díváme se do budoucna a věříme, že ta příští bude rozhodně lepší,“ uvedl Svoboda, který si bude nyní skládat realizační tým. Dosud spolupracoval s asistentem Martinem Hamrlíkem, brankáře měl na starosti Richard Hrazdira.

PSG Berani Zlín Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud