Pavel Ryšavý
5. listopadu 2021 • 14:40

Musilův odchod? O nic si neřekl a stejně bychom ho nepustili, říká Dědek

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přišel, aby táhnul Pardubice. V herních činnostech, jako je forčeking a souboje po nahození, vyniká. Jenže útočník Adam Musil není produktivní, neproměňuje šance, nestřílí góly. Sám se sebou není spokojený, kolem něj je v klubu mírné napětí. „V žádném případě nemluvil s naším sportovním vedením na téma, že by si přál odejít,“ vyvrací spekulace majitel Petr Dědek.



V neděli se na chvíli zastaví zběsilá extraligová sezona. Běžný týden? Tři zápasy. Jen výjimečně dva. Pořád hrajete, dál spíš regenerujete a ladíte speciální týmy. Na velké trénování není čas, ani na velké analýzy. Reprezentační pauza dává klubům možnost zkusit pár věcí dohnat, řešit vlastní problémy, případně se domluvit na trejdech.

Pardubice jsou třetí, do velkých akcí se prý nechystají. V klubu měla jednu chvíli panovat nespokojenost s výkony Roberta Kousala, ale ten odehrál velmi dobrý zápas proti Spartě. Scénář s krátkodobým trejdem s jiným klubem, při kterém by se nastartovali dva hráči, v tu chvíli utichl. „S Robertem jsme řešili jeho výkonnost. V posledních zápasech přidal, pracujeme s ním dál,“ říká pouze majitel klubu Petr Dědek.

Adam Musil nedokázal ve velké šanci překonat Jakuba Neužila
Adam Musil nedokázal ve velké šanci překonat Jakuba Neužila

Velkým tématem je v Pardubicích aktuálně Adam Musil. Je jedním z nejpracovitějších hráčů, hraje hodně fyzicky, chodí často na oslabení. Jenže zároveň je velká posila až desátým nejproduktivnějším hráčem Dynama. „Malé věci,“ hlesl na dotaz, co by měl dělat lépe. Ze dvaceti zápasů se prosadil jen ve dvou, hattrick nastřílel Zlínu, jeden gól vstřelil Litvínovu. Ven začaly prosakovat informace, že se v klubu úplně necítí.

„V žádném případě nemluvil s naším sportovním vedením na téma, že by si přál odejít,“ odmítá Dědek spekulace, že by si Musil řekl o trejd. „A i kdyby se stalo, že by takový hráč s něčím podobným přišel, nikam ho nepustíme. Z principu, z Dynama se neodchází,“ přidává majitel.

Pardubice by se prý od hráče nikdy ke zdi tlačit nenechaly.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud