Ondřej Kuchař
1. listopadu 2022 • 05:00

Smyčka se stahuje, vedení Sparty už oťukává Varaďu. Ve hře i další jméno

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen křik části fanoušků Sparty. Ta otázka skutečně leží na stole. Ustojí trenér Pavel Patera špatné výsledky a mizerný herní projev favorita v první čtvrtině nové extraligové sezony, nebo se bude pakovat? „V tuto chvíli nemá nikdo své místo jisté, včetně hráčů a trenérů. Pokud se hra nezlepší, dojde ke změnám,“ říká generální manažerka Barbora Snopková Haberová. Podle informací deníku Sport a webu iSport.cz už vedení Pražanů oťukává Václava Varaďu.



Rok se s rokem sešel a hokejová Sparta znovu v rozběhnuté sezoně řeší skladbu šéfů střídačky. Čas je totožný jako vloni. Tristní konec října, osm proher v řadě. Namísto odvolání kouče Josefa Jandače přišel štáb 4. listopadu posílit Miloslav Hořava. Teď se ve stejném období mluví o odvolání Pavla Patery. Holešovice znovu zachvátil bolehlav.

„Snad se nám povede ročník dobře odstartovat, získat si klid do začátku. Pak se uvidí,“ vyjádřil přání Patera v prvním rozhovoru v roli trenéra Sparty. Vyslyšen však nebyl. Realita je poněkud chmurná. Šestnáct zápasů, osm výher. Z toho hned polovina za dietní dva body. Jen 21 bodů ze 48 možných. Bodová úspěšnost necelých 44 procent. Od klubu, který znovu vyhlásil misi zlatého dobývání, velká slabota.

A nebýt brankářů Jakuba Kováře a Josefa Kořenáře, mohla být situace ještě výrazně horší. Nefunguje defenziva. Když v posledním utkání s Olomoucí

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
3
Finále
Články odjinud


Články odjinud