10. listopadu 2023 • 14:10

Frodla mrzí, že není v repre. Dopadne Švýcarsko? Rosa tipuje zájem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

extraligovém žebříčku jej najdete úplně na vrcholu. Dominik Frodl jako jediný brankář drží úspěšnost zákroků nad 93 procenty, je suverénně nejvytěžovanějším brankářem elitní soutěže a především díky jeho kumštu Karlovy Vary čeří hodní vody. Když má 27letý gólman den, sám ukradne zápas. A že jich už na podzim pár měl… Stejně to však na reprezentaci nestačí. Co si o tom myslí, také o tom je další díl podcastu Zimák, kde vedle Frodla tradičně diskutoval Radek Duda a spolu s ním i elitní a trochu opomíjený český trenér Pavel Rosa, jež si znamenitě vede ve švýcarské lize.



Rosa v klubu Fribourg-Gottéron odvádí dlouhodobě výbornou práci, momentálně je s týmem dokonce v čele tabulky prestižní evropské soutěže. Právě on má pro Frodla povzbudivé až interesantní zprávy do blízkého budoucna. Už brzy by se prý mohl objevit v hledáčku některého z tamních klubů.

Zimák je pořad a podcast o aktuálním dění v českém i světovém hokeji v souvislostech a s detailní znalostí prostředí. Vážně i nevážně. Moderuje Miroslav Horák.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud