30. listopadu 2023 • 13:15

Pastrňák na vrcholu sil? Záhada Bartošák: Proč ještě v Hradci neskončil

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zapomeňte na předsezonní prognózy - Boston je válec. Ne takový jako loni, ale stejně se drží na špici východní konference NHL. A stěžejní podíl na tom má David Pastrňák. “S jeho výkony stojí a padá hra Bostonu,” soudí expert a stálý člen podcastu Zimák Michal Mikeska. Jak ještě své přednosti posunul a vypiloval fenomén, který podle Mikesky skončí kariéru jako druhý nejproduktivnější Čech v historii NHL? A je na vrcholu sil?



Závislost Bostonu na Pastrňákovi ale může být i dvojsečná. “Pustil jsem si teď sestřih zápasu Bruins s Floridou. Skóroval, ale jinak jsem ho v těch šesti minutách neviděl, protože ho soupeř eliminoval,” všiml si Mikeska, co by Boston mohlo zbrzdit v klíčových fázích sezony v play off stejně jako třeba McDavidův Edmonton v minulých ročnících.

V novém díle Zimáku jsme si probrali i záhadné dění okolo Patrika Bartošáka. Co se vlastně mělo stát okolo nehody, proč stál mimo tým a kvůli čemu v něm možná Hradec nevidí budoucnost, i když sám gólman v bráně předvádí senzační výkony? A co Vítkovice, kterým to v sezoně těžce nelepí?

O tom všem a celé řadě dalších témat je další Zimák s Michalem Mikeskou a Pavlem Ryšavým. Zimák je pořad a podcast o aktuálním dění v českém i světovém hokeji v souvislostech a s detailní znalostí prostředí. Vážně i nevážně. Moderuje Martin Vait.

0:00 Záhada Bartošák: Co se vlastně mělo stát a proč ještě neskončil v Hradci
14:23 Co v případu Bartošák podcenil Hradec
23:16 Ještě lepší Pasta? Boston na něm stojí a padá, bude druhý za Jágrem 42:39 Vítkovice v obráceném světě: Když to klubu nefunguje

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud