16. listopadu 2012 • 17:00

VIDEO: "Taťka" Jágr ukazuje další tréninková tajemství. I v posilovně

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další hit pro Facebook je na světě! Jaromír Jágr během pátečního odpoledne na svém oficiálním profilu (facebook.com/68jagr) zveřejnil pokračování úspěšného videa, na němž odhaluje tajemství svého tréninku. Tentokrát ukazuje některé cviky v tělocvičně a na ledě se věnuje především osobním soubojům a bruslení. „Snad se to video bude lidem líbit stejně jako to první,“ okomentoval to krátce pro server iSport.cz.



Fanoušci jsou z jeho aktivity na sociální síti nadšení. A v legraci ho oslovují taťko nebo strejdo... To proto, že sám legendární útočník všechny svoje příznivce, kterých je už přes 70 tisíc, nazývá hokejová rodina. Dnes je potěšil dalším kouskem.

Na svůj profil (facebook.com/68jagr) nasadil videoreportáž, na níž ho opět jeden z jeho známých na iPadu zachycuje v posilovně, pak i na ledě. Vše se odehrává vpodvečer na kladenském stadionu.

„Snad nezmrznu,“ vzkázal svým příznivcům, než vyrazil na natáčení. Nejdříve ukazuje v posilovně základní cvičení na posílení nohou, ramen a břišních svalů. Na svůj profil navíc přidal i fotografie.

„To aby se to trochu opepřilo,“ vysvětluje. Hlavně fanynky tak mohou vidět i to, jak zatíná svoje svaly. „Ať se lidi i trochu pobaví,“ usmívá se.

Pak přicházejí ukázky nejdůležitějších hokejových dovedností na ledě. Osobní souboje a bruslení. Jágr opět všechno trpělivě vysvětluje, tentokrát si vzal na pomoc nejen synovce Jirku, ale i ukázky ze zápasů ze serveru youtube.com.

Jaromír Jágr zveřejnil své fotky z posilovny... Ať je to trochu zábavnější, nechal se slyšet
Jaromír Jágr zveřejnil své fotky z posilovny... Ať je to trochu zábavnější, nechal se slyšet

„Chtěl jsem, aby lidi mohli vidět i přímo to, jak to vypadá při utkání,“ říká legendární hráč s číslem 68, který doufá, že i tento díl jeho hokejové školy bude prospěšný.

„Tentokrát je možné, že to není tak zábavné, ale zase je to poučné. A věřím, že to může hodně mladým hráčům pomoct,“ dodává Jágr, jenž další kousky na živo bude ukazovat v neděli, kdy se jeho Rytíři doma utkají se Zlínem (od 17.30 hodin).

A už se připravuje na další ukázkové video.

Oficiální facebooková stránka Jaromíra Jágra (facebook.com/68Jagr)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud