František Suchan
18. prosince 2013 • 18:50

Nosek starší sází ve Fantasy na Noska mladšího. A oba jedou do Soči

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Náhoda jako hrom, jinak se to brát nedá. Zatímco pardubický Tomáš Nosek si bude o víkendu v Soči užívat svůj první reprezentační turnaj, budou u toho přímo v dějišti i jeho rodiče. Otec 21letého útočníka totiž vyhrál zájezd s národním týmem ve Fantasy extralize na iSport.cz za jeden z listopadových týdnů.



„Jedu do Soči.“ „Hmm, já taky.“ Tak nějak mohla vypadat nedávná debata doma u Nosků. „Táta měl asi zrovna dobrej týden,“ usmál se Tomáš, 21letý útočník Pardubic a teď i národního týmu.

Jeho otec pečlivě tvoří sestavy ve Fantasy extralize na iSportu a v týdnu mezi 11. a 17. listopadem se mu náramně zadařilo, skončil druhý mezi všemi virtuálními manažery, což rázem znamenalo vítaný výlet.

„Čtrnáct dní nato jsem dostal pozvánku do repre, je to moc příjemná náhoda,“ potěšilo Noska mladšího. „Táta mě trošku hecoval, ať se koukám snažit. Ale já rodičům hlavně moc přál, ať se do olympijského areálu podívají. Že tam nakonec jedu i já je plus.“

S kým Nosek senior tak zabodoval? No že váháte, v sestavě má tradičně svého synátora, jemuž to hlavně polední dobou nevídaně pálí a vyškrábal se do elitní desítky extraligového bodování.

„Nevím, jestli táta chytil přímo o ten nejlepší týden, co jsme s klukama v lajně měli, ale jeden z těch lepších to určitě byl. Natipoval to dobře,“ přidalo další úsměv mladé křídlo.

„Mě má v sestavě stabilně, ale ostatní střídá, míchá to různě. Jen se mě občas zeptá na to, kdo s kým hraje, kdo má zranění, ale jinak mu neradím. Když se mi zápas povede, pochválí mě, když ne, tak je naštvaný…“

Momentálně může být hlavně pyšný. S manželkou na vlastní oči uvidí Tomášovu reprezentační premiéru, a navíc v nevšedních olympijských kulisách.

„Je to hezké, vyšlo to zajímavě. Naši už byli i v Kanadě na mistrovství světa dvacítek, teď budou zase u toho,“ připomněl někdejší kapitán juniorského výběru. „Snad jim takhle aspoň trochu splácím, co do mě investovali, jako péči do mě celou dobu vkládali.“

Splácí. I to, co do něj otec investuje ve Fantasy.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud