16. září 2016 • 12:04

Jágr přál Fantomasovi! Vzpomínali na fotbal a nejhorší mistrovství

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří neodmyslitelně k českému hokeji. Ne na ledě, ale v hledišti. Fantomas. Znáte ho, že ano? Kdo by ho neznal. Nedávno se věrný fanoušek setkal i s tím, kdo český hokej nejvíce proslavil. Fantomasovi popřál k narozeninám Jaromír Jágr! A při osobním setkání, u kterého nechyběla kamera iSport.cz, došlo i na fotbalovou historku, při níž číslo 68 prohloupilo, protože nevěřilo Fantomasovým věšteckým schopnostem.



Na obličeji maska. Pomalé pohyby. Zvednutí ruky. Přesně ve stylu filmové legendy. Fantomas už dlouhé roky patří k hokeji, na kladenském stadionu se setkal i s Jaromírem Jágrem , který mu popřál k narozeninám.

„Ke čtyřicátým!“ pousmál se Fantomas, jenž neodhalil ani svůj opravdový věk, ani obličej.

Fantomas ukázal Jágrovi fotku z nevydařeného MS 2002. Bylo to hrozný, uznal Jágr
Video se připravuje ...

Při setkání Jágrovi ukázal i fotografii z roku 2002, kdy číslo 68 potkal na šampionátu ve Švédsku. „To tehdy snad bylo nejhorší mistrovství,“ reagoval Jágr. Češi v Jönköpingu váleli, vyhráli v základní skupině všechny zápasy. Jenže v tom klíčovém, ve čtvrtfinále, prohráli s Rusy. Stejně jako předtím na olympijském turnaji v Salt Lake City. Pro Jágra, s kapitánským céčkem, to bylo velké zklamání…

Jágr s Fantomasem mají i fotbalovou vzpomínku. V roce 2014, na úvod kvalifikace o EURO 2016, se potkali na Letné před zápasem s Holandskem. V tom Češi senzačně soupeře, třetího z mistrovství světa, porazili 2:1.

A proč měl Jágr poslechnout Fantomase? Podívejte se na videu!

Fantomas předpověděl výhru nad Nizozemím, ale Jágr vítězný gól neviděl. Proč?
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud