26. října 2016 • 20:26

Dino vlál na bruslích. Co Čech, to hokejista, smál se po exhibici Koller

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pražské Tipsport Areně bylo v pondělí hodně rušno. Na bruslích se totiž proháněli fotbalové hvězdy jako třeba Pavel Kuka, Jiří Novotný nebo Ladislav Vízek. Jeden hráč čněl nad všemi, bývalý reprezentační kanonýr Jan Koller.



"Jsme takový amatérský soubor, hrajeme celý rok každou neděli a sem tam do toho občas přidáme nějaké ty přátelské zápasy a turnaje doma i v zahraničí," prozradil na adresu svého monackého výběru s 55 góly historicky nejlepší střelec české i československé fotbalové reprezentace.

Kollerovo HC Monaco přijelo do Prahy odehrát celkem čtyři utkání, poprvé se v hlavním městě představilo už před čtyřmi lety. "Líbilo se jim tady hrozně, tak jsem to celé zorganizoval znovu,“ přiznal bývalý snajpr Sparty, Anderlechtu, Dortmundu, Monaca nebo Norimberku.

Co Čech, to hokejista, hlásí bývalý fotbalový reprezentant Jan Koller
Video se připravuje ...

Vztah k hokeji má 43letý Koller kladný, ostatně asi jako každý Čech. "Vyrůstal jsem na vesnici, takže jsme tři čtvrtě roku mastili fotbal, a zbylé čtyři měsíce v zimě hokej. Navíc je na Češích vidět, že jsou hokejový národ, takže si vždycky rád zahraju. Je to úžasné odreagování, když už nehraju fotbal, zabavím se právě hokejem nebo tenisem," uzavřel Koller, jehož výběr nakonec porazil internacionály 11:7.

O výsledek výjimečně nikomu z aktérů nešlo…

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud