Pavel Ryšavý
Premium
25. ledna 2024 • 19:40

Po MS se bude volit nový šéf svazu. Hadamczik favoritem, rýsuje se soupeř

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

S trochou nadsázky se dá říct, že Alois Hadamczik už teď nemusí nic dělat a vyhraje druhé hokejové volby. Jeden vážný protikandidát se mu rýsuje, ale horké léto se moc čekat nedá. Prezident svazu je jasným favoritem. Nahrává mu domácí MS, protože ať tam Česko dopadne jakkoliv, turnaj poblázní celou zemi. Vždycky to tak je. A hokejová vláda se s ním sveze. Navíc rozděluje klubům peníze, což je pro delegáty zásadní argument. Kdo by ho měl vyzvat?



Hokejové volby se vyhlásí patrně na nějaký víkend v červnu. Tak nač ten spěch a zbytečné vášně v lednu? Protože o vítězství se nehraje na volební konferenci. Pokud chcete uspět, volby potřebujete skutečně odpracovat. Myšlenka, že v květnu se zjeví pohádkový kandidát s bombastickými plány, bezproblémovou minulostí a jasnou vizí všechny ohromí, je úplně mimo.

Alois Hadamczik doteď na téma voleb spíš hlásil fórky. Je mu 71 let, s tím si občas zažongluje. Faktem ovšem je, že když se nedostává pod tlak, hádali byste mu méně. Nachází se ve velmi dobré fyzické kondici.

Právě jemu klidně kandidaturu ohlásit na poslední chvíli stačí. On totiž na dalším zvolení pracoval a pracuje. Stačí kývnout, že chce být prezidentem Českého hokeje na čtyři roky a potečou mu hlasy po desítkách.

Abyste se mu mohli postavit a nedělali Hadamczikovi při volbách pouze komparz, potřebujete si zajistit podporu, zjistit, jestli pro vás zvedne někdo ruku.

V tomhle módu se nyní nachází

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud