14.7.2019 • 04:10

Bohyně Instagramu. Vládnou sexy wrestlerky, Serena i americká útočnice

Vstoupit do diskuse
0
  • Kdo válcuje Instagram mezi ženami?

    Před časem jsme vám ukázali nejsledovanější profily sportovců na Instagramu. Až na výjimkou Lebrona Jamese opanovali tuto sociální síť fotbalisté v čele s Cristianem Ronaldem. Kdo však válcuje Instagram mezi ženami? Pro mužské pokolení možná nebude překvapením, že nejsledovanější profily patří sexy wrestlerkám.

  • 10. Maria Šarapovová

     @mariasharapovova

    Počet sledujících: 3,5 milionu 

    První desítku otevírá ruská tenistka Maria Šarapovová, která toho za svých dvaatřicet let stihla opravdu hodně. Je bývalou světovou jedničkou, medailistkou z Her v roce 2012 a vítězkou pěti Grand Slamů. Avšak po patnáctiměsíční pauze v roce 2016, kterou dostala jako trest za doping, se jí už zpět na vrchol dostat nepodařilo. Aktuálně jí tak patří 80. příčka v žebříčku WTA. S jejím pořadím by ale zahýbat letošní Wimbledon, který se Šarapovové podařilo vyhrát přesně před pěti lety. 

    Maria ŠarapovováFoto Instagram

     

  • 9. Natalya Neidhart

     @natbynature 

    Počet sledujících: 3,6 milionu 

    Ačkoliv se řada Evropanů dívá na wrestling spíše jako na bizarní násílí, v USA, Kanadě, Mexiku nebo třeba Japonsku jde o velmi oblíbený způsob zábavy. Obvzláště zajímavou podívanou jsou pak speciálně ženské zápasy. Bojovnice totiž často vypadají spíše jako modelky nebo herečky z filmů pro dospělé. To je i případ blonďaté krásky Nat Neidhart. Ačkoliv je jí už sedmatřicet, může se stále chlubit skvělou postavou, která nepochybně přispěla k tomu, že její instagramový účet sleduje přes tři a půl milionu lidí.  

    Natalya NeidhartFoto Instagram

     

  • 8. Natalie Eva Marie

     @natalieevamarie 

    Počet sledujících: 4,2 milionu 

    Také osmý nejsledovanější instagramový účet patří hvězdě wrestlingu. Tentokrát je jí Natalie Marie, která je v tomto sportovním odvětví známá jako Eva Marie nebo The Red Quuen, a to kvůli vlasům, které si dříve barvila na červeno. Ačkoliv svět profesionálního wrestlingu opustila už v roce 2017, stále zůstává v hledáčku veřejnosti i médií. Naposledy na sebe upozornila jako jedna z hráček v reality show Big Brother, které se účastnily americké celebrity. Ve vile nakonec zůstala 24 dnů z celkových 29, nejtěžší na tom všem bylo podle jejích slov vydržet bez mobilu. 

    Natalie Eva MarieFoto Instagram

     

  • 7. Paige

     @realpaigewwe 

    Počet sledujících: 5,4 milionu 

    Saraya-Jade Bevisová je anglická wrestlerka v ringu známá spíše pod přezdívkou Paige. To, že se jednoho dne začne živit jako profesionální zápasnice, bylo téměř jistotou. Pochází totiž z wrestlingové rodiny. Oba její rodiče známí jako Ricki Knight a Sweet Saraya jsou profesionální wrestleři. Bojem se živí také její starší bratr Zak. Rodina má dokonce vlastní organizaci World Association of Wrestling.

    PaigeFoto Instagram

     

  • 6. Sania Mirza

     @mirzasaniar 

    Počet sledujících: 5,5 milionu 

    Zatímco nejsledovanější instagramové účty sportovců patří v naprosté většině případů fotbalistům, u žen dominují wrestlerky. Přesto se povedlo do první desítky probojovat i třem ženám, které zápasí nikoliv v ringu, ale na kurtu. Po Šarapovové je další z nich indická hráčka Sania Mirzaová, která byla v letech 2015-2017 světovou jedničkou ve čtyřhře. V prosinci loňského roku se jí však narodil syn Izhaan a proto svou tenisovou kariéru musela přerušit. Proslýchá se však, že by se ráda na kurty vrátila tak brzo, jakmile to bude jen možné. 

    Sania MirzaFoto Instagram

     

  • 5. Alex Morgan

     @alexmorgan13 

    Počet sledujících: 6,7 milionu 

    Pátá příčka patří útočnici Orlando Pride Alex Morgan. Ta je obdivována muži i ženami po celém světě nejen kvůli své kráse, ale také skvělým fotbalovým výkonům. Oba tyto faktory zřejmě přispěly k tomu, že se stala jednou z prvních žen v historii, jež se objevily na obálce hry FIFA - jedné z nejoblíbenějších her na světě. 

    Alex MorganFoto Instagram

     

  • 4. Brie Bella

     @thebriebella 

    Počet sledujících: 7 milionů 

    Po krátké pauze tady máme opět wrestlerku. Tou je pětatřicetiletá Brie Bella. Tato američanka s mexicko-italskými kořeny jako malá tíhla spíše k fotbalu. Řadu let se pak živila jako modelka, až v roce 2007 přičichla k wrestlingu. Díky tomuto sportu našla také svoji životní lásku - Daniela Bryana, který je taktéž wrestlingovým zápasníkem a s nímž má dvouletou dceru Birdie Joe Danielson. 

    Brie BellaFoto Instagram

     

  • 3. Nikki Bella

     @thenikkibella 

    Počet sledujících: 8,5 milionu 

    Zdá se vám tato žena odněkud povědomá? Ano, vypadá téměř stejně, jako ta na předchozím snímku. Nikki je totiž dvojčetem Brie Belly, s kterou dříve tvořila wrestlingový tým The Bella Twins. Obě dvojčata jsou nyní již ve sportovním důchodu a věnují se především své značce volnočasového oblečení Birdiebee. 

    Nikki BellaFoto Instagram

     

  • 2. Serena Williams

     @serenawilliams 

    Počet sledujících: 11,1 

    Těsně pod vrcholem skončila královna kurtů a tenisová legenda Serena Williams. Na Instagramu má více než 11 milionů sledujících a není divu. Její tenisové úspěchy jsou doposud v ženském tenise nevídané. Serena je čtyřnásobná olympijská vítězka, vyhrála dvacet tři grandslamů ve dvouhře, čtrnáct v ženské čtyřhře a dva ve smíšené čtyřhře. Získala také pět singlových titulů na Turnaji mistryň. Celkově na okruhu WTA Tour vybojovala sedmdesát dva trofejí ve dvouhře a dvacet tři ve čtyřhře a je právem považována za jednu z nejlepších hráček tenisové historie. 

    Serena WilliamsFoto Instagram

     

  • 1. Ronda Rousey

     @rondarousey 

    Počet sledujících: 12,4 milionu

    Také dychtíte po tom zjistit, komu se to podařilo na Instagramu porazit tenisovou královnu Serenu? Pro některé to bude možná překvapením, ale nejsledovanější sportovkyní na této sociální síti je zápasnice Ronda Rousey - bývalá reprezentantka USA v judu. V tomto sportu se jí dokonce v roce 2008 podařilo vybojovat bronz na Olympijských hrách v Pekingu. V roce 2010 však přičichla k MMA a stala se hlavní tváří propagace ženských ultimátních zápasů. V roce 2017 opět změnila sportovní obor a začala se věnovat wrestlingu. 

    Ronda RouseyFoto Instagram

     


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}