4.2.2020 • 20:50

Životy zblízka: Český samuraj, boxerský pár, tenisový talent, model a youtuber v USA

Vstoupit do diskuse
0

Životy sportovců zblízka: Český samuraj, boxerský pár, tenisový talent, model a youtuber v USA. Zajímavé osobnosti s unikátním příběhem. Přesně o tom bude nový seriál Moje cesta, který nabídne vhled do života šesti lidí, průběhem následujícího roku. Mapovat budeme další kariéru skvělého MMA bojovníka Jiřího Procházky, talentovaného mladého tenisty Jonáše Forejtka, boxerské dvojice Lucie Sedláčková & Štěpán Horváth, bývalého kanoisty, nyní světového modela, Lukáše Hájka nebo youtubera a nadšeného sportovce Michala Šopora.



Pravidelné nahlédnutí do života zajímavých osobností. Přesně o to půjde v seriálu Moje cesta, který ve středu odstartuje na iSport LIFE.

Prvním, kdo nechá nehlédnout do svého života, se stane český samuraj Jiří Procházka. MMA válečník, jenž se v minulém roce stal šampionem polotěžké váhy japonské organizace Rizin a v tomto roce ohlásil nástup do nejslavnější ligy světa UFC. Sedmadvacetiletý zápasník má tak před sebou rozhodně nabitý rok, který bude zajímavé sledovat.

Další hvězdou seriálu bude největší naděje českého tenisu. Osmnáctiletý Jonáš Forejtek už stihl za krátkou kariéru vyhrát juniorský grandslam ve dvouhře i ve čtyřhře. V loňském Wimbledonu triumfoval společně s Daliborem Svrčinou a o pár měsíců později zažil i sólový úspěch na US Open. Tento triumf katapultoval plzeňského rodáka na první příčku juniorského žebříčku. Týden na to úspěšně debutoval v daviscupovém týmu, proti Bosně a Hercegovině zvítězil v obou dvouhrách. Momentálně objíždí Forejtek zejména turnaje ITF.  

Svou cestu společným životem budou mapovat Lucie Sedláčková a Štěpán Horváth. Boxerský pár, který prožíval nejistý rok bez zápasů, vše se zdálo marné, když tu najednou přišla přes Instagram nabídka až z Monaka a sympatická dvojice prožívá v cizině šťastné období a chystá se na další souboje.

Lucie Sedláčková a Štěpán Horváth
Lucie Sedláčková a Štěpán Horváth

Dalším hrdinou cyklu bude Michal Šopor, jehož jméno je známé především návštěvníkům YouTube, kde jeho cestu pravidelně sleduje bezmála dvě stě tisíc fanoušků. Natáčí videa, na nichž lidem přibližuje zajímavosti ze života ve Spojených státech amerických. Rodák z Karviné žije totiž už několik let v Los Angeles. Michal se v Americe živí jako osobní trenér a ve volném čase trénuje brazilské jiu jitsu pod vedením zápasníka UFC Krona Gracieho.  Několikrát měl možnost trénovat také s hvězdným rebelem Natem Diazem.

Do svého života nechá pravidelně nahlížet i Lukáš Hájek, který býval nadějným rychlostním kanoistou, ale nakonec se rozhodl vydat úplně jiným směrem. Využil svého vzhledu a začal se věnovat modelingu. A to hlavně ve světě. Fotil a kráčel po molech v Singapuru, Thajsku, Indii, Filipínách a aktuálně je v italském Miláně. Pořád je ale i velikým sportovcem.

Seriál bude mít týdenní periodicitu. Na každého z aktérů se tak dostane přibližně jednou za měsíc.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}