4.3.2019 • 18:47

Šárka Strachová a Tomáš Touha: setkejte se s nimi a běžte svůj závod!

Vstoupit do diskuse
0

Udýchaní ale šťastní, s medailí na krku a sedmi kilometry v nohách. Náš závod odstartuje Šárka Strachová a poběží youtuber Tomáš Touha. Pro nás je ale celebrita každý závodník, neváhejte a přijďte, skvělé občerstvení je tu pro všechny. A to není všechno.



Důvodů, proč se přihlásit a být 16. března u toho, je spousta. Jednak jako běžci přivítáte sezónu takřka jarním závodem a pak otestujete, co ve vás po zimě je. Rozcvičkou vás na něj připraví sportovkyně na slovo vzatá, Šárka Strachová.

Necelých sedm kilometrů není jediná prověrka, kterou projdete - na trati nějací tydýti postavili tři navážky, přes které to vezmete napřímo a do oněch tydýtů si můžete cestou vzhůru i zanadávat. A to hned dvakrát, i při cestě zpět.

Superlife Columbia závod přes tydýty

Protože trička ke startovnému jsou již ve výrobě a nelze je nyní získat, máme pro ostatní překvapení v podobě skvělého vaku na záda - získá jej každý, kdo tričko nestihl (funkční tričko Columbia čeká na ty, kteří se registrovali do 24. února, pokud jej chcete, přihlaste se na další naše závody. Více na superlifezavody.cz).

Na všechny v cíli čeká pamětní dřevěná medaile ve tvaru stopek a výborné občerstvení. Má živel Tomáš Touha vyšší kadenci slov při mluvení nebo kroků při běhu? A dá si v cíli raději cookiesku nebo sušené maso?

S dárečky nejsme u konce, čekání na vyhlášení si zkrátíme tombolou o pěkné ceny! Chci se přihlásit a běžet Prijďte si poměřit síly s běci na Superlife Columbia závodě přes tydýty. Přihlaste se nyní a získejte batůžek v hodnotě 350,- korun. Klikněte, přečtěte si propozice přihlaste se, sejdeme se v Milíčáku!

Děkujeme partnerům závodu, kterými jsou: Columbia, Hello bank, Auto Podbabská a BCE

Titulární partner Superlife závodů, Columbia, by vám rád představil tyto produkty: 

Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG je dostatečně lehká (255 g pánská velikost 40), ale zároveň poskytuje potřebnou oporu. Svršek boty je vyroben z nové TPU příze, která je teplem vytlačena do struktury vnější síťoviny.Foto Columbia

Ultra lehká větrovka F.K.T. lze složit do miniaturního balíčku Ultra lehká větrovka F.K.T. lze složit do miniaturního balíčkuFoto Columbia

Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG umožňuje lépe vnímat povrch terénu pro efektivní došlap a zvyšuje tak běžecký výkon. Byla vytvořena podle technických požadavků a potřeb vrcholových atletů pro běh na delší vzdálenosti Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG umožňuje lépe vnímat povrch terénu pro efektivní došlap a zvyšuje tak běžecký výkon. Byla vytvořena podle technických požadavků a potřeb vrcholových atletů pro běh na delší vzdálenostiFoto Columbia


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}