Autor: ija
13.3.2020 • 20:00

Sportovci na sítích: sexy plavkyně, Hamilton jako kojná i fanynka NBA

Vstoupit do diskuse
0

Co je nového na sociálních sítích sportovců? Tenistka Markéta Vondroušová se poprvé vypravila na zápas NBA do napěchovaného Staples Centra v Los Angeles. Jeden z posledních před tím, než byla prestižní soutěž kvůli koronaviru přerušena. Plavkyně Barbora Závadová láká na sexy fotky z australských pláží, slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková se připravuje na „vřískot“ a šestinásobný mistr světa F1 Lewis Hamilton si v Melbourne zahrál na kojnou, světová tenisová jednička opěvuje princezny a královny tohoto světa.



Markéta Vondroušová se s přítelem Štěpánem Šimkem vydali poprvé na zápas NBA. Ve známé hale Staples Center sledovali klání městkých rivalů z Los Angeles, Lakers proti Clippers. Měli štěstí, že to stihli, za pár dnů byla soutěž kvůli emidemii koronaviru přerušena.

Světová tenisová jednička Novak Djokovič nezapomněla připomenout Mezinárodní den žen. „Přeju krásný MDŽ všem princeznám a královnám tohoto světa. Mám štěstí, že mám kolem sebe ženy, které miluju, podporuju a kterých si vážím,“ napsal a poděkoval manželce Jeleně, mamince, malé dceři Taře i ostatním důležitým ženám svého života.

Šestinásobný mistr světa F1 Lewis Hamilton si před startem sezony v Melbourne (který se nakonec nekonal) dopřál i malé rozptýlení. Když už je v Austrálii, nemohl vynechat surfing. A ještě si v přírodním parku zahrál na kojnou malých klokanů, když navštívil organizaci, která se stará o záchranu divokých zvířat.

Plavkyně Barbora Závadová a její reklama na Austrálii
Plavkyně Barbora Závadová a její reklama na Austrálii

Plavkyně Barbora Závadová je také v Austrálii, kde už nějaký čas trénuje. Stíhá přitom posílat do světa i hodně sexy fotky z pláží. K té poslední připsala: Tak co, kdo vydrží déle držet oční kontakt? A jeden z fanoušků ji pochválil: Hej, krásko, tvůj instagram je úžasný!

Sportovního důchodu si užívají tenistka Caroline Wozniacká i biatlonistka Laura Dahlmeierová. Wozniacká si tentokrát zaplavala s delfíny, dobrodružství vyhledává i někdejší velká soupeřka Gabriely Koukalové . Německá hvězda se pochlubila snímkem z milovaných hor.

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková si po kariéře užívá spíš klidu a čekání na příchod miminka. Je jí ale jasné, že nějaká ta dobrodružství tak jako tak přijdou, pohodový snímek na sluníčku doplnila vtipným popiskem „příprava na vřískot“.

O roli mámy už hodně ví jezdkyně Natálie Roučková. S českou parkurovou jedničkou Alešem Opatrným má dva syny, dvanáctiletý Patrik už taky závodí a, jak je vidět z fotografie, kterou sdílela, nemá k tomu daleko ani rok a půl starý Oliver. U Opatrných nepadají jablka daleko od stromu.

Bývalá beachvolejbalistka Kristýna " Kiki " Kolocová Hoidarová stihla konec lyžařské sezony ve Špindlerově Mlýně. Vzala s sebou i malého synka Viktora. 

Na lyže se chtěla vrátit i Mikaela Shiffrinová, v Aare mínila naskočit do Světového poháru sjezdařek, v němž víc než měsíc nestartovala po náhlé smrti otce Jeffa. Zveřejnila fotku s tatínkem připomínající jak spolu před rokem ve švédském středisku slavili dvě zlata a bronz. Závodů se ale nedočkala, kvůli koronaviru jsou i ony zrušené.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}