20. dubna 2017 • 16:00

Snad mě fanoušci Realu nepoznají. Ujfalušiho čeká komentátorská premiéra

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní El Clásico bude na DIGI TV komentovat Tomáš Ujfaluši. Bývalý reprezentant už má zkušenosti s rolí experta ve studiu, na komentátorské místo ale usedne poprvé v životě. A to rovnou v Madridu, na stadionu Santiago Bernabéu. „Ještě že už nemám dlouhé vlasy, snad mě fanoušci Realu nepoznají,“ zubí se bývalý hráč konkurenčního Atlétika.



Z komentátorské premiéry vítr nemá. Bude zastávat spíš roli spolukomentátora, který přenos oživí. „Pokusím se to příliš neprožívat. Budu mít vedle sebe zkušeného komentátora Marka Skáčika z DIGI Sportu, kterého budu hlavně doplňovat. Mým hlavním úkolem bude zprostředkovat divákům nějaké zajímavosti,“ říká Tomáš Ujfaluši.

„Přece jenom La Ligu jsem hrál, a pořád ji sleduji a přehled o týmech i hráčích mám. A to nejenom ze španělské ligy, ale i z Ligy mistrů, kde se Realu na rozdíl od Barcelony povedlo postoupit. I z toho pohledu bude favoritem spíš Real, ale věřím, že Barcelona zápas zvládne,“ tvrdí bývalý skvělý obránce.

Do Madridu přiletí Tomáš Ujfaluši v sobotu, podívá se na stadion a s kolegou se připraví na zápas. V neděli před El Clásikem ještě plánuje návštěvu stadionu Atlétika, kde bude natáčet dokument.

Právě proto, že hrál za Atlético Madrid, bude při El Clásiku přát spíš Barceloně. „Real byl náš odvěký soupeř. Rivalita mezi oběma týmy je obrovská, podobně jako mezi Realem a Barcelonou. Když Real v El Clásiku uspěje, bude mít také skoro jistý titul. Ale já věřím Barceloně, podle mě vyhraje 3:2,“ tipuje Tomáš Ujfaluši.

Fanoušků se z Madridu přihlásí už před zápasem. DIGI TV totiž získala jako jedna z mála televizních stanic předzápasové studio přímo u hrací plochy. „Naplánovali jsme celkem tři živé vstupy, které zařadíme do našeho předzápasového studia, které začne na kanálu DIGI Sport 3 HD v neděli 23. dubna už v 19 hodin, tedy hodinu a tři čtvrtě před výkopem El Clásika,“ prozrazuje Viktor Blažek, šéfredaktor DIGI Sportu.

Předzápasové studio na DIGI Sport 3 HD bude moderovat Michal Hrdlička spolu s bývalým slovenským reprezentantem Karolem Kiselem. Jejich hosty také budou Leoš Mareš s Jakubem Kohákem, kteří poskytnou k El Clásiku alternativní komentář na druhé audiostopě. Každý divák si bude moci vybrat, který komentář mu bude více vyhovovat.

V nabitém předzápasovém studiu kromě hostů a živých vstupů ze stadionu Santiago Bernabéu se mohou fanoušci těšit například na připravené informace z předzápasových tréninků a tiskových konferencí obou týmů, dále sestřihy ze starších zápasů Realu s Barcelonou. Chystá se též anketa osobností na téma Cristiano Ronaldo versus Lionel Messi a další překvapení.

„Věříme, že pro všechny diváky připravíme velmi atraktivní program, který samozřejmě vyvrcholí od 20:45 přímým přenosem utkání Realu Madrid s Barcelonou,“ láká ke sledování zápasu jara španělské La Ligy Viktor Blažek, šéfredaktor DIGI Sportu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud