Adam Nenadál
7. prosince 2014 • 19:20

Photoshop v NHL, F1 v rukavičkách a brankářský cech #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Možná jste zaregistrovali nedávný tweet Petra Čecha, v němž vyjádřil naději ve vítězství svého kolegy Manuela Neuera v prestižní anketě Zlatý míč. Je pravda, že gólman Bayernu má letos k cenné trofeji blíže, než kterýkoliv jiný brankář za mnoho posledních let (ostatně; zajímavý článek na téma Neuer a Zlatý míč napsal do sobotního vydání deníku Sport kolega Jan Malý). Kdyby ale německý fenomén opravdu vyhrál – a ne že by si to nezasloužil! – bude to přece jen trochu zvláštní: vážně byste chtěli mít ve svém týmu raději gólmana (jakkoliv kvalitního), než Messiho nebo Ronalda?



Dnešní pokračování #takurcite má pořadové číslo 87 a přináší komentovaný přehled zajímavých a vtipných tweetů se sportovní tematikou, které se objevily během uplynulého týdne. Příjemnou zábavu!

Show Kobeho Bryanta pokračuje – a musím se přiznat; je to fascinující podívaná. Přemotivovaný veterán pálí ze všech pozic, bojuje se soupeři i s věkem, a zatím se mu daří. I navzdory velmi špatné úspěšnosti vládne střelcům NBA. „Gratuluji Kobemu k tomu, že se stal nejstarším hráčem, který zaznamenal v jednom zápase 30 bodů, 10 doskoků a 10 asistencí. A také k tomu, že je jediným hráčem s 30 000 body a 6 000 asistencemi v kariéře,“ tweetoval po výhře nad Torontem Magic Johnson.

„Letos je největší šance, že by mohl vyhrát gólman,“ poslal Petr Čech tweet svému kolegovi Neuerovi, nominovanému na vítězství ve Zlatém míči. „Doufejme. Hodně štěstí!“ dodal brankář Chelsea. Cech brankářský jednotný jest!

Pane učiteli Hradilku, copak se v hodině smí používat mobilní telefon?

Romain Grosjean, francouzský pilot Lotusu, a jeho unikátní sbírka rukavic všech – pokud se nepletu – jezdců letošního seriálu formule 1. Za tohle by, panečku, Grosjean na eBayi určitě inkasoval pěkný balík!

Hokejová Slavia netápe. Už se ani netrápí. Jen bezmocně zírá před sebe. Nikdo nečekal, že doba „porůžičkova“ bude procházka, ehm, růžovým sadem, ale nikdo asi nečekal ani to, že na červenobílý klub padne takhle strašlivě těžká deka. Zvednou ji borci?

„Charles Barkley říká to, co si myslí. Někomu se to nelíbí, ale mně ano!“ složil na Twitteru poklonu někdejší hvězdě NBA Jimmy Connors. Legendární tenista má pravdu a Barkley je mezi analytiky a komentátory, rekrutujícími se z řady kdysi aktivních sportovců, mimořádným úkazem. Jednu větu začne třikrát, před pointou dvakrát změní směr svého hovoru – ale nějakým zázrakem vždycky nakonec mluví k věci. Přímo, bez vytáček. Sir Charles si zachoval stejně velkou auru po skončení kariéry, jako když byl největším konkurentem Michaela Jordana v první polovině 90. let v NBA.

Martin Brodeur v dresu jiného týmu NHL než New Jersey Devils? Ano, je to tak. Podobně absurdní jako třeba představit si už zmiňovaného Petra Čecha v dresu jiného týmu než Chelsea, že? Vlastně, počkat...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud