Jakub Konečný
7. prosince 2018 • 12:30

Sportovní i finanční (de)motivace. Beauguel proti Plzni? Nedává to smysl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to navýsost pikantní leitmotiv dnešní předehrávky 18. kola FORTUNA:LIGY. Pokud se nestane nic nečekaného, v útoku Zlína nastoupí proti Plzni Jean-David Beauguel, který bude už za měsíc patřit právě Viktorii. Francouzský útočník se tak ocitne v nezáviděníhodné situaci, z které vlastně neexistuje správné východisko. Zní to kacířsky, ale pro všechny strany by bylo možná lepší, kdyby nakonec zápas sledoval raději v civilu.



Jasně, JDB je až do konce roku hráčem Zlína, který ho dobře platí, a za to očekává od své největší hvězdy maximální nasazení i výkonnost do poslední možné chvíle. A sám hráč deklaroval svou loajalitu žlutomodrým barvám až do konce, což potvrdil třeba výborným výkonem proti Opavě.

Jenže zápas s Plzní, to je něco úplně jiného. Zlínský manažer Zdeněk Grygera přiznává, že Jeanu-Davidu Beauguelovi do hlavy nevidí, nicméně není těžké odhadnout, co se v ní právě odehrává. Když to člověk vezme zleva zprava čistě racionálně, francouzský obr nemá jediný důvod Viktorii ve vzájemném zápase ublížit. Ze sportovního ani finančního úhlu pohledu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud