Jakub Konečný
21. srpna 2020 • 21:14

Výhra je pro Plzeň jediným pozitivem. Takhle by to v Alkmaaru nešlo

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slibné výkony a výsledky z letní přípravy Plzeň v prvním mistrovském utkání nepotvrdila. Bylo znát, že ji nejistá situace kolem dvou pozitivně testovaných členů týmu na COVID-19 zasáhla, zejména v prvním poločase vypadla proti Opavě zcela z role. To si ve středu v Alkmaaru nebude moci dovolit.



Viktorii, na kterou trenér bez licence Radoslav Kováč svůj soubor velmi dobře připravil, před oběma brankami scházela pečlivost a důslednost, proto byl o přestávce stav 1:1.

Zejména defenziva vicemistra, která byla ve čtyřech přípravných zápasech neprůstřelná, působila hodně lehkovážným a nespolehlivým dojmem. Být opavští klidnější a ve finální fázi kvalitnější, mohli sehrát víc než jen jednu povedenou gólovou akci.

Proti oslabenému soupeři favorit nakonec zápas zvládl, ale to je před středeční kvalifikací Ligy mistrů na hřišti Alkmaaru jediné pozitivum. Červenomodří jen splnili povinnost, nic víc. Herně rozhodně nepřesvědčili.

Pokud Jakub Brabec a spol. svůj přístup a výkon ve druhém soutěžním utkání sezony markantně nezvednou, čeká je velké zklamání.

Ale to náročný trenér Adrian Guľa určitě dobře ví.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Plzeň - Opava 3:1. Favorit otočil proti deseti, pálil i Ba Loua
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud