Jan Jaroch
28. června 2022 • 13:12

Poškodíme Wimbledon! Tak ne, my ho potřebujeme. WTA nemá trošku studu

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ JANA JAROCHA PŘÍMO Z LONDÝNA | Tráva se zelená, Wimbledon nabízí rekordní prize money, skoro každý, kdo mohl, na nejlepší turnaj planety dorazil. A WTA před druhým dnem travnatého grandslamu na sociálních sítích zvala: Dneska otevíráme program na centrkurtu. Zápas světové jedničky Igy Šwiatekové, v němž šla za 36. výhrou v řadě, čímž by ustavila nejdelší vítěznou šňůru tenistky v tomto tisíciletí, za pozvánku určitě stojí.



Problém je, že WTA nemá trošičku studu. Letošní Wimbledon oficiálně nepovažuje za svou akci, tenistky za ní nedostanou jediný bod, ty loni úspěšné nemají šanci obhajovat. Finalistka Karolína Plíšková se kvůli tomu sesune z top 10 do druhé desítky.

A přesto se oficiální stránky mužské ATP i WTA hemží tím, co se šustne na londýnské adrese SW 19. Obě organizace se přisály ze všech sil na turnaj, který chtěly odebráním bodů potrestat a poškodit. Jako byste se rozešli s holkou a pak se vychloubali před kamarády, jak jí to sluší. Něco tady nesedí.

ATP a WTA ochránily „své“ Rusy a Bělorusy, za které tak zuřivě kopaly. Ostatním svým klientům udělaly medvědí službu. A Wimbledon se může hezky po anglicku smát.

Fenomén NADAL: na vrchol přes injekce a proč neplatil trenérovi
Video se připravuje ...

INSIDER o Roland Garros: neúspěch Češek i zápasy night session
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud