Jan Kukal
Premium
14. května 2019 • 12:00

Štěpánkův nový svěřenec? Horší už být nemůže, musí si srovnat i vztahy

Autor: Jan Kukal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radek Štěpánek začíná pracovat s Grigorem Dimitrovem a první, co mě napadne, je, že přichází v dobrou chvíli. Je mnohem lepší vzít hráče, který je dlouhodobě v krizi, než jako nezkušený trenér koučovat prvního tenistu světa Djokoviče, který může jen ztratit. Takže za mě dobrá volba.



Dimitrov si podle mě musí nejdřív srovnat priority. Je to fešák, milovník žen. A víte, co se říká: štěstí v lásce, neštěstí ve hře. Málo se ví, že chodil se Serenou Williamsovou i Šarapovovou, hráči si z něj kvůli tomu dělali i legraci.

Teď tam přibyly nějaké herečky, modelky. To je jeho problém, se kterým se musí sám srovnat. Tenis je sport, kterému se musí hodně obětovat, moc jiného se nedá stihnout. Tohle Štěpec zná, může ho pozitivně ovlivnit. Důležité bude, aby k tomu dostal pravomoci.

Dimitrov je momentálně kolem padesátky na světě, přitom je to pro mě pořád hráč pro první desítku. Podařilo se mu dobře zkopírovat Federerovu techniku, momentálně ale vypadá jako jeho špatná kopie. Přitom možnosti má vysoko. Turnaj mistrů nevyhrál před rokem a půl omylem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud