Karel Häring
20. února 2014 • 12:04

GAMBRINUS FANLIGA: Začínáme, vybírejte s „(Ne)citem“

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak začít? Úvodní větu „tak nám končí zimní pauza“ vynechávám. Nerad bych zahájil jaro nějakým klišé, během olympiády jsou na to všichni nějak hákliví… Ale nejdříve si chci vyřídit jeden restík.



Na konci podzimu jsem tady propagoval Martina Doležala, který za Olomouc střílel góly. Jenže poté, co vyšly najevo okolnosti jeho úprku do Jablonce, rozhodl jsem se jej na znamení protestu vyřadit ze sestavy.

Jen abyste si nemysleli, že jde o laciné gesto, Severočeši budou na jaře možná (podtrhuju možná) střílet víc branek, navíc můj druhý útočník Michal Hubník asi nestihne start, takže budu muset sáhnout po „Divoké kartě“. Koho vzít? Zajímavý může být Tomáš Necid - za „baťovskou“ (a slušnou) cenu 9,9 mil. korun. Je zdravý a stále stejný.

Moc toho nenamluví, ale góly střílet umí. Slavia, která by měla hrát ofenzivněji než na podzim, na něj bude hodně spoléhat.

Totéž se dá říct o Jevgenu Budnikovi, liberecké náhradě za Michaela Rabušice. Je těžké odhadnout, jak moc mu půjde střílení gólů, ale je za dobrou cenu i jako „trojka“. A mohl by v této funkci nahradit Jana Chramostu, který patřil díky nízké ceně k nejoblíbenějším hráčům v Gambrinus Fanlize. Jenže podle zpráv z Boleslavi začne jaro pod novým koučem.

Jinak hodně štěstí do jara, držte se ověřených jmen a tedy i hesla, které razil jeden nerozhodný rakouský turista na dovolené v Turecku, když si dlouho nemohl vybrat z bohatého jídelního lístku plného neznámých jídel. Zavřel jej a číšníkovi řekl:
„Keine experimente. Wiener Schnitzel.“

Zapojte se do oficiální soutěže Gambrinus ligy na www.fanliga.cz >>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud