Karel Häring
28. února 2014 • 16:35

GAMBRINUS FANLIGA: Jak nahradit nejlepšího? Druhým nejlepším

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě nepříjemné absence musí řešit mnozí z nás před 18. kolem. První v případě gólmana Matúše Kozáčika, který utrpěl na Bazalech zranění a nechal se vystřídat před poločasem – zřejmě zpanikařil a neuvědomil si, že měl vydržet do 60. minuty, aby nám, co ho máme v týmu, vydělal bodík navrch.



Pokud věříte své dvojce, stačí plzeňského gólmana poslat na střídačku. Jenže pokud tam máte – jako třeba já – Matěje Rakovana, je čas pouvažovat o „trejdu“. Nic proti němu, ale obrana Slavie nepůsobila v Olomouci jako pevný celek. Na druhou stranu v derby s Duklou padá minimum gólů.

Další zrada se týká sparťana Bořka Dočkala, který se pro zápas s Bohemians 1905 vykartoval.

Koho za nejlepšího gólového stavitele ligy (rozuměj nahrávače)? Pro případ, že máte k dispozici aspoň jeden volný transfer, může být zajímavou volbou z hlediska poměru cena/výkon David Jarolím. Proti Liberci se dokonce trefi l, což je spíš bonus, ale z jeho standardních situací padají góly. Syn boleslavského trenéra má na kontě 8 asistencí a je druhý právě za Dočkalem. A Slovácko je soupeř, proti němuž by se středočeský klub měl prosadit.

Jinak velkou loterií může být Plzeň, která může po náročném programu protočit se Znojmem sestavu. Osobně počítám s tím, že místo Stanislava Tecla nastoupí proti zhuštěné obraně Tomáš Wágner. Možná si dá pauzu i (před Spartou) karetně ohrožený Milan Petržela.

Ale pozor, tohle je spíš neoficiální varování, takové přemítání nahlas. No, jako publikované výsledky ve Sportce. Tedy „bez záruky“…

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud