Ladislav Vízek
19. ledna 2022 • 14:40

Kuchta není jednoduchej. Pustit ho zavání rozmařilostí, ale za ty miliony...

Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z Moskvy nedávno prchnul Alex Král, nyní do ruské metropole přichází další český vyslanec Jan Kuchta. Jaká je první věc, která mě v této souvislosti napadne? Že reprezentační útočník neodchází ve správnou dobu. Pro něj asi jo, ovšem pro Slavii rozhodně ne. Za necelé tři neděle začíná druhá polovina sezony, bude se šturmovat za titulem a v Edenu pouští jasně nejlepšího útočníka. Asi mají pocit, že počtvrté v řadě vyhrajou i bez něj.



Sebevědomí Slavie se mně líbí, nicméně já bych byl hodně opatrnej. Pustit takového střelce, když je špička tabulky narvaná, zavání rozmařilostí. Musím ale říct i druhou věc: za ty miliony Kuchtič musel odejít.

Já vím, že on to chtěl, byl na cizinu nadrženej. Do Lokomotivu Moskva se těšil, z čehož jsem byl dost překvapenej. Vždyť do Ruska, a ještě na čtyři a půl roku, se může těšit jen blázen bláznovitej. Honza ale není jednoduchej typ člověka, možná se tam bude cítit lépe než ve Slavii.

O přestupu do Lokomotivu se napsalo hodně, byl z toho skoro seriál. Až jsem si říkal, že Kuchta za takovou pozornost nestojí.

Ve Slavii mě nikdy

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud