Ladislav Vízek
16. února 2022 • 11:11

Vrba porušil zákon, bál se reakce. Ve Spartě si musejí přestat lhát do kapsy

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Panečku, takhle zaskočenej a překvapenej jsem nebyl hodně dlouho. Na Letné se hrál šlágr kola. Čekal jsem vítězství Sparty, ale průběh zápasu byl opačný. Plzeň byla lepší, chytřejší, šikovnější, techničtější, rychlejší. Úplně jsem zíral. Sdělení přímých aktérů zápasu bylo také vypovídající: sparťané považovali zisk bodu za zlatý a jásali, kdežto kluci z Viktorky hleděli do země po výsledku 2:2. Byli smutní, rozčarovaní… 



Sparta pořád mluví o titulu, Vrba o něm básní od příchodu na Letnou, fanoušci jsou natěšení, že období nekonečného sucha skončí. Když přijde na věc, zůstanou jen kecy, nikoliv výkon. Myslel jsem, že uvidím tým, který do toho šlápne, ale Sparta asi tak silná není. Klame tělem, vzletnými prohlášeními, vzpomínám si třeba na slova pana Čupra, že nastal správný čas… Houbeles.

Brát to vyloženě podle neděle, řeknu, že na titul Sparta nemá ani omylem. Byla šťastnější, z totální blamáže ji dostal až Adam Hložek. Kdyby se tak v nastavení nestalo, ztrácela by na Plzeň sedm bodů! Takhle si ještě gólem ze zoufalství uchovala naději. Je ale potřeba, aby si na Letné přestali lhát do vlastní kapsy. Musejí tomu dát mnohem víc, nebo na vysněné první místo budou čekat ještě hodně dlouho.

Co myslím tím lhaním do vlastní kapsy?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud