Ladislav Vízek
6. dubna 2022 • 13:00

Bílek je „prešovák“, nudil i u nároďáku. Kus ostudy jde taky za Slavií

Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Šlágr Plzně se Slavií vyvolal extrémní množství rozdílných názorů. Fotbalová republika je rozdělená. V médiích se objevila spousta názorů a polemik. A to zejména na způsob hry Viktorie. Jedna věc mě zarazila. V prvním poločase měli sešívaní držení míče jednaosmdesát procent, což je neuvěřitelné. Považuji to za ostudné. A to z pohledu obou významných českých klubů. Hned vysvětlím proč.



Bože můj, Viktoria přece nemůže tímto přichcíplým a bojácným fotbalem hrát o titul. Copak jsme se opravdu dočista zbláznili, aby lídr tabulky předvedl padesát minut totální destrukce, která nikoho nebaví? Kus ostudy jde i za Slavií. Měla obrovskou převahu, míč neustále na noze, ale za první půli ani jednou nevstřelí na branku… Z tlaku si přece musí čtvrtfinalista Konferenční ligy něco vytvořit. Minimálně závary, pološance, kupu standardek. Nic takového jsem ale neviděl.

Jo, po pauze se úroveň zápasu trochu zvedla. Pomohl tomu Lingrův gól. Od té chvíle zase spadla do pasivity Slavia a byla za to zaslouženě potrestaná srovnávací brankou Chorého.

Od nedělního večera nad Plzní přemýšlím. Míšu Bílka mám rád. Je to dobrej kluk, bejvalej skvělej fotbalista. Jako trenér byl u nároďáku. Bohužel tam taky

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud