24. února 2012 • 15:40

BLOG: Plzeň by v bundeslize hrála o titul? To zahřeje

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÁCLAV HANZLÍK | „Myslím, že Schalke Plzeň vyřadí. Přeci jen o víkendu dali čtyři góly Wolfsburgu a jsou ve formě,“ tvrdil mi krátce před zápasem jeden německý novinář. Po něm se se mnou přišel rozloučit a kroutil hlavou. Plzeň ho překvapila! „Byla dobrá, až moc dobrá. Hráli hrozně chytře,“ pravil překvapeně.



Nechtělo se mu věřit ani, to že si tým Pavla Vrby dokázal poradit s absencí muže s kapitánskou páskou Pavla Horvátha, jenž nenastoupil kvůli karetnímu trestu.

Myslel si, že se bez něj Plzeň sesype, čemuž nahrával úvodní rychlý gól Huntelaara. Jenže jak se říká ve Světácích, dneska je všechno jinak.

Limberský a spol. se vzepřeli všem předpokladům. Nehodlali se smířit s tím, že jejich půlroční pohárová pohádka najednou skončí. Devadesát minut a šlus.

I přes vyřazení zanechali v Porúří vynikající dojem. Kluboví bossové Schalke 04 se prý nechali slyšet, že tenhle mančaft by hrál v bundeslize do pátého fleka a tedy o titul. Hm, zajímavé.

Jak by hrála s Dortmundem a Bayernem? Zvládla by to? Tyhle spekulace však nemám rád.

Přeci jen nejde srovnávat Gambrinus ligu a nejnavštěvovanější ligu na světě. Je to nesmysl. Ale už jenom ta myšlenka je prostě strašně lákavá. V Plzni musí takové věty poslouchat s nevšedním zalíbením. Prostě to zahřeje.

Rajtoral se raduje z vyrovnávací branky
Rajtoral se raduje z vyrovnávací branky

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud