17. ledna 2012 • 04:58

iSport Expert: K hlavní výhře chybí už jen poslední krok!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tipovací soutěž iSport Expert pozná možná už dnes prvního výherce hlavní ceny! Čtenář portálu www.isport.cz s přezdívkou „mzacharda“ dosáhl včera díky tipu, že hokejista Roman Červenka nedá proti Dynamu Moskva gól, už na sérii 15 správných tipů v řadě. A chybí mu pouze jediný, aby dosáhl na jednu ze tří připravených 3D televizí.



Dnes večer při zápase českých házenkářů se Švédskem to tedy bude pořádne drama nejen na samotné palubovce. Otázka dne zní: „Nastřílí český házenkář Filip Jícha proti Švédsku sedm a více branek?“

Soutěžící mají na adrese www.isportexpert.cz stejně jako od začátku této hry možnost tipnout si pouze ANO-NE. A přestože některé otázky dospěly v průběhu jednotlivých sportovních utkání k velmi dramatickým rozuzlením, čtenář „mzacharda“ ani jednou nechyboval. Neuvěřitelné!

Kdo mu čekal, že mu ostatní soutěžící, jejichž série se zatím zastavily na číslech 12 a níže, budou přát špatný tip, ti jsou na omylu. „Hodně štěstí, televize bude tvoje,“ píšou tipující v diskuzi.

Do této tipovací hry portálu iSport.cz, který úspěšnou soutěž spustil na začátku ledna, se dohromady zapojilo více než 4 tisíce lidí. Zapojit se můžete kterýkoliv den i vy! Tak rozjeďte svou úspěšnou sérii až k 3D televizi. Více informací najdete na adrese www.isportexpert.cz.

Zápas českého národního týmu proti Švédsku můžete sledovat na isport.cz ONLINE od 20:15.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud