3. února 2012 • 16:32

iSport Expert: Dnešní otázku vybral soutěžící z Lanškrouna

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páteční otázku vybral pro soutěžící v tipovací hře iSport Expert jeden z nich. Je to 25letý sportovní fanoušek z Lanškrouna, který skončil v hodnocení Experta měsíce na druhém místě. Jmenuje se Davida Valenta a jako cenu útěchy si vybral právě možnost položit otázku dne. Jelikož se neprosadil Radek Duda, správně zvolili ti, kteří tipovali možnost NE.



Otázka od Davida Valenty, který v soutěži iSport Expert vystupuje pod přezdívkou dawit86, zní takto: Prosadí se v dnešních zápasech bodově všichni tři nejproduktivnější hráči extraligy Petr Ton, Petr Nedvěd a Radek Duda?

Proč právě tuhle otázku? „Extraliga se blíží do finále a hráči bojují o každičký bodík, jejich týmy jim určitě pomáhají a bude zajímavé sledovat, jak bude tento trojsouboj probíhat,“ vysvětluje Valenta.

Úspěšný soutěžící, kterému těsně unikla cena měsíce ledna, hraje aktivně fotbal, pasivně sleduje podle vlastních slov prakticky všechny sporty. Pracuje jako projektant v energetice.

Tipovací hra iSport Expert ho zaujala od začátku. „Soutěž je skvělé zpestření vašeho webu. Velmi za ní děkuji,“ odepsal redakci David Valenta.

Přemýšlet už můžete začít nad sobotní otázkou, která se týká zámořské NBA a zápasu Washingtonu s Los Angeles Clippers. „Nastřílí basketbalista Blake Griffin v zápase proti Washingtonu 20 a více bodů?“

Právě souboj Griffina s basketbalistou Janem Veselým bude z pohledu českých fanoušků největším lákadlem. Utkání se hraje v 1.00 v noci ze soboty na neděli.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud