30. dubna 2015 • 09:53

Hejnová fandí hokejistům z tepla, těší se na zápas s Německem

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Světová šampionka na 400 metrů překážek Zuzana Hejnová právě ladí formu na závěrečném jarním soustředění na Tenerife, hned po návratu ale půjde zafandit hokejovému národnímu týmu na mistrovství světa. V tombole totiž vyhrála lístky na český zápas s Německem.



„Byla to akce sponzora mistrovství světa a zároveň Dukly. Udělali jsme provizorní šatnu, kde byl hrozný nepořádek. Zavřeli tam člověka na dvacet, třicet vteřin a on si musel potmě najít puk s číslem. Podle toho, který vytáhl, něco dostal. Já jsem vyhrála lístky,“ usmívá se Hejnová.

Atletka mohla jít do O2 areny hned dvakrát, zápas Německo – Švédsko ale ještě nestihne. Na zápas s Němci, který může být příští neděli pro Růžičkovy hochy klíčový pro pozici před play off, se však už těší.

„Ráda bych tam zašla,“ říká Hejnová. „Velká fanynka úplně nejsem, ale když je nějaké mistrovství tak to sleduju a občas se zajdeme dívat někam do baru. Těším se.“

Před zápasem ale ještě Hejnová bude muset zvládnout kemp svojí sportovní akademie HESU, který pro zájemce pořádá od osmého do desátého května ve středočeské obci Veletov.

„Kempy se postupně rozjíždí. Ten první v Nymburce byl úplně skvělý. Teď pořádáme druhý, budu ráda, když se lidi přihlásí, já se na to hrozně těším,“ říká Hejnová.

Atletka už před pár týdny na svůj facebook vyvěsila povzbudivý vzkaz hokejistům a přidala fotku v tričku s českou vlajkou a se svou zlatou medailí z předloňského mistrovství světa v Moskvě.

„Těžko říct, jak dopadnou. Doufám, že se určitě probojujou ze skupiny, pak už je to o štěstí,“ přemítá Hejnová. „Doufám, že narazí na dobrého soupeře. U našich je to loterie, můžou jenom prolízt ze skupiny a můžou i vyhrát.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud