5. února 2016 • 09:22

Hrající legenda Bryant táhne Lakers, Davise se předvedl 39 body

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmatřicetiletý Kobe Bryant 27 body přispěl ve čtvrtečním utkání NBA k výhře Los Angeles Lakers nad New Orleans 99:96. Domácím Pelicans nestačilo 39 bodů a 11 doskoků Anthonyho Davise.



V úterý Bryant 38 body zařídil vítězství Lakers nad Minnesotou. Tentokrát basketbalista, jenž po této sezoně ukončí kariéru, sestřelil New Orleans. Lakers se v sezoně spíše trápí, ale na hřišti Pelicans měli většinu utkání pod kontrolou. V poslední minut,ě se ale domácí přece jen dotáhli na rozdíl tří bodů, a tak Lakers svěřili míč do rukou Bryanta, který jim přesnou trojkou dodal klid do koncovky. Pelicans ještě měli šanci na vyrovnání, ale Jrue Holiday v poslední vteřině trojku neproměnil.

Detroit promarnil velký náskok, ale nakonec přehrál New York Knicks 111:105. Hráči Pistons předvedli skvělý vstup do utkání a ve druhé čtvrtině vedli už 48:21. Hosté však zabojovali a dokázali v závěru jít do vedení 95:97. Pistons v tu chvíli vykoupil přesnou trojkou Anthony Tolliver, pro něhož to byla jediná střela v zápase. Závěr už si domácí pohlídali.

"Nikdo z hráčů to nepřizná, ale určitě více než jeden hráč si v poločase myslel, že už je po zápase. Do začátku třetí části jsme nevložili vůbec nic, pak se můžou stát takové věci," řekl po utkání ke kolapsu svých svěřenců trenér Pistons Stan Van Gundy.

Houston Rockets porazili Phoenix Suns 111:105, přestože prohrávali o 15 bodů. Vypořádali se i s bídnou střelbou Jamese Hardena, který proměnil jen čtyři z 19 střel z pole.

Toronto přehrálo Portland 110:103. Raptors se mohli opřít o výkon svých dvou největších hvězd. Kyle Lowry nasbíral 30 bodů a osm asistencí, DeMar DeRozan přidal 29 bodů.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud