Adam Nenadál
23. ledna 2019 • 21:00

Nejlepší basket kariéry? Čísla nelžou: Satoranský bez Walla zatím září

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

No Wall, no problem. Alespoň zatím. Washington Wizards završili pondělním vítězstvím 101:87 nad Detroit Pistons první desítku zápasů bez Johna Walla na soupisce – a i díky přispění Tomáše Satoranského v ní má tým z hlavního města USA pozitivní bilanci sedmi výher a tří proher. Play off je stále na dohled. A český rozehrávač má na tom lví podíl.



John Wall, hvězdný rozehrávač a nejlépe placený hráč Wizards, přijde kvůli zranění paty o celý zbytek sezony a ve všech utkáních ho zatím v základní pětce nahradil Tomáš Satoranský. Český basketbalista si během této série drží vynikající průměry 11,4 bodů, 5,8 asistencí a 5,4 doskoků na utkání.

O nejvýraznější zápis do statistik se Satoranský postaral při výhře 113:106 nad Milwaukee Bucks, kdy zaznamenal vůbec první český triple-double v dějinách NBA. Hraje nejlepší basketbal svojí kariéry?

„Tomáš odvedl skvělou práci. Dobře řídil hru, kontroloval tempo a nacházel spoluhráče v dobrých pozicích. Je skvělé, že má první triple double,“ chválil Čecha po výhře nad Bucks kouč Scott Brooks. „Kluci a všichni v týmu si to užili. A to dělá ten správný tým, když umíte oslavit spoluhráčův úspěch,“ vyzdvihl Brooks Satoranského roli týmového hráče.

Podívejte se na další Satoranského čísla ve VIDEU

Nejlepší basket kariéry? Čísla nelžou: Satoranský bez Walla září
Video se připravuje ...

Tomáš Satoranský byl při utkání NBA v Londýně vidět hlavně v prvním poločase, ve kterém nasázel 12 bodů
Tomáš Satoranský byl při utkání NBA v Londýně vidět hlavně v prvním poločase, ve kterém nasázel 12 bodů

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud