Adam Nenadál
23. ledna 2019 • 21:00

Nejlepší basket kariéry? Čísla nelžou: Satoranský bez Walla zatím září

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

No Wall, no problem. Alespoň zatím. Washington Wizards završili pondělním vítězstvím 101:87 nad Detroit Pistons první desítku zápasů bez Johna Walla na soupisce – a i díky přispění Tomáše Satoranského v ní má tým z hlavního města USA pozitivní bilanci sedmi výher a tří proher. Play off je stále na dohled. A český rozehrávač má na tom lví podíl.



John Wall, hvězdný rozehrávač a nejlépe placený hráč Wizards, přijde kvůli zranění paty o celý zbytek sezony a ve všech utkáních ho zatím v základní pětce nahradil Tomáš Satoranský. Český basketbalista si během této série drží vynikající průměry 11,4 bodů, 5,8 asistencí a 5,4 doskoků na utkání.

O nejvýraznější zápis do statistik se Satoranský postaral při výhře 113:106 nad Milwaukee Bucks, kdy zaznamenal vůbec první český triple-double v dějinách NBA. Hraje nejlepší basketbal svojí kariéry?

„Tomáš odvedl skvělou práci. Dobře řídil hru, kontroloval tempo a nacházel spoluhráče v dobrých pozicích. Je skvělé, že má první triple double,“ chválil Čecha po výhře nad Bucks kouč Scott Brooks. „Kluci a všichni v týmu si to užili. A to dělá ten správný tým, když umíte oslavit spoluhráčův úspěch,“ vyzdvihl Brooks Satoranského roli týmového hráče.

Podívejte se na další Satoranského čísla ve VIDEU

Nejlepší basket kariéry? Čísla nelžou: Satoranský bez Walla září
Video se připravuje ...

Tomáš Satoranský byl při utkání NBA v Londýně vidět hlavně v prvním poločase, ve kterém nasázel 12 bodů
Tomáš Satoranský byl při utkání NBA v Londýně vidět hlavně v prvním poločase, ve kterém nasázel 12 bodů

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud