15. září 2014 • 19:16

Hádka spoluhráčů, pinball, touchdown jednou rukou... NFL baví svět!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | To bylo něco! Druhé kolo NFL znovu obohatilo americký fotbal o nezapomenutelné zážitky a zajímavé momenty. Je libo obránce, který zabránil gólu a došel si pro touchdown? Anebo bravurní skok a zastavení útoku? A co takhle touchdown jednou rukou?



Zeď, kterou neprostřelíš
Zápas Patriots s Minnesotou byla hra kočky s myší, o čemž hovoří vítězství hostujícího týmu 30:7. Zmar Vikingů podtrhuje i situace z druhé čtvrtiny, kdy stačilo trefit branku a získat tři body za field goal. To by ale nesměl být v týmu Patriots Chandler Jones. Nejenže střelu zablokoval, ale ještě si doběhl pro touchdown!

Hraje fotbal, nebo pinball?
Oh-kland... Američané si utahují s Jamese Jonese z Oaklandu Raiders. Prý nehraje fotbal, ale pinball. Alespoň podle útočné akce v duelu s Texans. Míč mu nevypadl z ruky jednou, ale rovnou dvakrát. Místo touchdownu byla ztráta.

Fotbalový brankář v NFL!
Úžasný. Fantastický skok po míči, za který by se nestyděl ani Petr Čech. Obránce Chris Conte z Chicaga Bears ukradl míč favorizovaným 49ers a pomohl svému týmu zvítězit 28:20. Raději nedomýšlet, co by se stalo, kdyby trefil soupeře. Prolétl těsně kolem něj.

Jedna ruka netleská?
Touchdown, touchdown, touchdown! Chytnout míč v end zóně by neměl být pro profíky problém. Ale shrábnout těžký míč ze vzduchu jednou ruku? Brandon Marshall z Bears byl v utkání s 49ers k nezastavení. Připsal si rovnou tři touchdowny.

Hádka spoluhráčů
Slavný quaterback Broncos Peyton Manning předvedl další fantastický výkon a pomohl porazit Kansas City Chiefs v poměru 24:17. V jednom případě ho ale spoluhráč Julius Thomas natolik naštval, že ho před televizními kamerami pořádně seřval...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud