16. září 2014 • 12:05

Chci se poprat s Chárou a Lucicem, hlásí hráč amerického fotbalu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou sportovní rivality, které často přesahují hranice svého odvětví. Když hraje zápas Boston s Montrealem, je to řež, jaká nemá v současném hokeji obdoby. Do špičkování dvou týmů, které se také utkaly v posledním play off NHL, se teď zařadil i hráč amerického fotbalu Chad Johnson. Ten od dubna patří týmu Montreal Alouettes, jenž hraje CFL (Canadian Football League).



Šestatřicetiletý Johnson není ve svém oboru žádným nýmandem. V NFL odehrál více než 11 sezon, šestkrát se účastnil utkání Pro Bowl, tedy obdoby zápasu hvězd, s týmem New England Patriots si také zahrál Super Bowl. Ale jinak je rodák z Floridy i pěkný divoch, před dvěma lety měl například nepříjemné pletky se zákonem a byl nucen opustit kádr Miami Dolphins kvůli usvědčení z domácího násilí.

Jeho další kroky na jaře 2014 vedly do Kanady a v Montrealu, hokejové modle, na něj hned dýchla atmosféra sportu, který má v tomto městě hlavní slovo. Všem fanouškům to předvedl, když přišel s tímto Tweetem: "Jak se blíží kempy NHL, chtěl bych se obléct do dresu Montrealu a poprat se s Chárou a Lucicem."

Policejní zpráva ze srpna 2012, kdy Johnson napadl svou ženu hlásí, že fotbalista své choti prý nasadil "hlavičku". Těžko říct, jak by 184 centimetrů vysoký a 85 kilogramů vážící hráč uspěl proti dvoumetrovému Chárovi a více než metrákovému bijci Lucicovi, který má za sebou ve 26 letech více než 50 rvaček v NHL...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud