29. dubna 2019 • 14:52

Gladiators převálcovali Aligátory, výhry slaví i Pardubice a Prague Lions

Autor: kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Paddock lize se tentokrát dařilo domácím týmům. Prague Lions potvrzují roli favorita a bez potíží zvítězili nad brněnskými Sigrs 55:21. Bez ztráty kytičky zatím sviští nejvyšší soutěží i Vysočina Gladiators. V televizním utkání vyhráli nad Brnem Alligators jasně 43:7. A úspěšní byli doma i Pardubice Stallions, kteří přehráli Ústí nad Labem Blades 38:14.



Gladiátoři z Vysočiny zvládli televizní bitvu s Brnem Alligators, vyhráli 43:7 a zaznamenali třetí vítězství v sezoně, přesně jako si přál trenér vítězů Ondřej Paulus.

„Skóre vypadá jasně, ale zápas nebyl jednoduchý,“ vykládal Paulus. Jeho tým poprvé nenaplnil v ofenzivě hranici padesáti bodů. I tak ale výhru bral. „Měli jsme plán vstoupit rychle do zápasu,” popisoval Paulus. Nástup Gladiators byl skvělý a brzy vedli. A opět byl vidět opěvovaný quarterback Reginald Langford.

Alligators neměli nárok, nebyli schopní odolat ofenzivní hře domácích. Tři touchdowny zaznamenal David Calta. „Tři touchdowny, to je můj rekord,“ hlásil spokojeně Gladiátor v poločase, který Vysočina ovládla 31:0.

Gladiators si druhý poločas pohlídali. Přestože soupeř hned z prvního útoku korigoval touchdownem, žádné drama se nekonalo. V dalším průběhu už dominovala útočná formace domácích. Radost z výkonu ale mohla mít i obrana Gladiators. Eliminovala totiž dokonale běhový útok Alligators.


„Nebyli jsme schopní soupeři konkurovat. Udělali jsme spoustu chyb,“ neskrýval zklamání hlavní trenér Alligators, John Stevenson. Jeho tým zatím prohrál všechny čtyři zápasy v sezoně.

O první výhru se poperou už v pátek, kdy je čeká derby se Sigrs. Gladiators hrají doma v neděli s Pilsen Patriots.

Lions už útočí

Tým Prague Lions už dal dávno zapomenout na nepřesvědčivý výkon útoku z úvodního zápasu Paddock ligy (7:0). Teď už Lvi soupeře v ofenzivě válcují, potvrdili to v duelu s brněnskými Sigrs.

V první půli se Lions teprve rozjížděli, dva touchdowny je poslali do vedení. Ve druhém poločase už přišla útočná smršť týmu z hlavního města a Sigrs už jen korigovali rozdíl ve skóre na konečných 55:21. „Celkově si myslím, že jsme odehráli nejkompletnější zápas,” neskrýval spokojenost hlavní trenér Lions Zach Harrod.


Stallions zvládli duel plný zvratů

Nováček z Ústí nad Labem rychle v Pardubicích nabral manko a prohrával o 13 bodů. Favorizovaní Stallions ovšem druhou čtvrtinu nezvládli a chvíli i těsně prohrávali. V dalším průběhu však zase zabrali Východočeši a zápas nakonec jasně ovládli. Věděli jsme, že Blades se na nás dobře připraví a nebude jednoduché v odvetě zvítězit,” hodnotil zápas hlavní trenér Pardubic Petr Košťál po výhře 38:14.

Příští víkend přivítají Blades na domácím hřišti Prague Lions. Pardubice budou mít volno.

Výsledky kola Paddock ligy
Vysočina Gladiators - Brno Alligators 43:7
Pardubice Stallions - Ústí nad Labem Blades 38:14
Prague Lions - Brno Sígrs 55:21


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud