31. května 2019 • 13:41

Suverénní Lions nastoupí proti oslabeným Patriots. Pobaví se i děti

Autor: afo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní sezona Paddock ligy amerického fotbalu probíhá přesně podle představ Prague Lions. Po šesti zápasech mají šest výher. Ta poslední s Gladiators musela Lions vlít ještě více sebevědomí. V zápase dvou neporažených týmů nedal pražský tým nováčkovi z Vysočiny šanci. Teď čeká Lions oslabený soupeř Pilsen Patriots. Fanoušci se mohou těšit od 14:00 v Hostivaři na doprovodný program pro děti, poločasovou show a skvělé občerstvení.



Plzeňský tým nastoupí bez amerického quarterbacka Ryana Pahose, který se v posledním zápase zranil. „Je škoda, že Patriots budou bez svého quarterbacka. Přeji Ryanovi brzké uzdravení,” popřál hlavní trenér Lions Zach Harrod.

Aby toho nebylo pro Plzeň málo, k dispozici není ani druhá zámořská posila Anthony Ratliff. Slibně rozjetá sezona se tak proměnila ve smůlu na zranění. Absence dvou klíčových mužů Patriots neovlivnilo přípravu pražského týmu. „Pro nás se nic nemění. Děláme maximum abychom se co nejlépe připravili na dalšího soupeře. Nejsme si úplně jistí, co můžeme očekávat. Patriots se díky trenérovi Thompsonovi zlepšují, takže je nemůžeme dopředu odepsat,” doplnil trenér Zach Harrod

Oslabený útok Patriots to proti obraně Lions nebude mít jednoduché. O tom se přesvědčil i Reginald Langford a jinak velmi produktivní útok Gladiators. Lídr ofenzivních statistik celé Paddock ligy si připsal pouze třináct bodů, které zdaleka nestačily na výhru. Obrana Lions vévodí téměř všem obranným statistikám.

Proti Patriots tak bude pražský tým favoritem. Lions jsou velmi blízko vítězství ve skupině Západ, které by jim zaručilo domácí prostředí pro semifinálový zápas. Zápas Prague Lions - Pilsen Patriots začíná v sobotu od 14:00.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud