Martin Hašek
28. dubna 2023 • 19:16

Porazil rakovinu a splnil si sen na draftu NFL! Malého hrdinu ocenil i Mahomes

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná z něj nebude milionář jako z univerzitních hvězd, kterým právě startovala kariéra v NFL. Třináctiletý kluk Kyle Stickels si ale získal pozornost, když při draftu neobyčejně energickým stylem oznámil jeden z picků. Stickels, který překonal rakovinu kostí, si splnil velký sen díky charitativní organizaci Make a Wish (Něco si přej).



Vypadal ve svém obleku se zelenou kravatou tak trochu ztracený. Když začal svůj krátký projev a hned se zakoktal, komisionář NFL Roger Goodell se usmál a povzbudivě ho poplácal po ramenou. Bylo to ale naposledy, kdy Kyle Stickles před šedesáti tisíci diváků na místě a miliony u obrazovek zaváhal. Pak už to byla pořádná jízda!

Třináctiletý kluk, který překonal rakovinu, dostal příležitost splnit si sen a mohl během prvního kola draftu NFL oznámit výběr svého oblíbeného klubu New York Jets.

Když přečetl povinný děkovný úvod, podíval se do publika, zvedl ruce, usmál se a zařval z plných plic: „Jóóó!“

Televizní komentátor Rich Eisen, známý jako velký fanoušek Jets, se rozesmál a zahlásil: „To je kluk! Pojďme na to!“

A pak si to klučina opravdu užil. Než vyřknul jméno linebackera Willa McDonalda, jméno svého klubu zařval prostřednictvím slavného klubového pokřiku: „J-E-T-S, Jets! Jets! Jets!“

Stickles svou chvilku doprovodil ještě několika gesty a výkřiky a nakonec si v euforii s Goodellem plácnul a zamával fanouškům svého klubu v hledišti.

Twitter následně explodoval pobavenými reakcemi, které oceňovaly výkon malého perfomera. Jedna přišla i od quarterbacka Patrika Mahomese, největší hvězdy současné NFL.

„Klobouk dolů před Kylem Sticklesem za to, kolik energie do toho dal!!!!!“ pochválil ho Mahomes.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud