1. června 2012 • 08:55

Extraligové týmy se blíží do poslední třetiny základní části

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez posledních dvou mistrů Techniky Brno a Draků Brno, kteří reprezentují náš baseball na Evropském poháru, pokračuje již od pátku naše nejvyšší baseballová soutěž. Hraje se v Blansku, Brně, Praze a Ostravě.



Největší herní přestávku měla v uplynulých dnech Olympia Blansko. Svůj poslední extraligový zápas hrála 19. května a má odehráno nejméně utkání ze všech týmů (16). V pátek přivítá na svém stadionu Hrochy Brno, se kterými se v letošním ročníku utká poprvé. Olympia stále čeká na vítězství, naopak Hroši si vedou dobře a pohybují se těsně pod postupem do play-off. V minulém kole dokázali jednou porazit Draky a kromě Arrows dokázali ostatní extraligové týmy alespoň jednou porazit.

Hraje se v pátek v Blansku od 19:00 hod., v sobotu na MBS od 13:00 a 16:00 hod.

Na baseball se mohou po delší době vypravit také fanoušci v Praze. Eagles Praha hostí v pátek a v sobotu Skokany Olomouc. V minulém víkendu byli domácí dokonce dvakrát úspěšní na hřišti Arrows a drží si tak v tabulce pěknou 3. příčku. Hosté hráli s Technikou 1-2 a určitě by si minimálně chtěli tuto zápasovou bilanci ze hřišť soupeřů udržet a v případě zaváhání Kotlářky se posunout v tabulce trochu nahoru.

Hraje se v pátek od 19:00 hod., v soobtu ve 13:00 a 16:00 hod.

Kotlářka Praha nabírala zkušenosti na dobře obsazeném turnaji v Regensburgu, kde obsadila hezké 3. místo. Ty může nyní prodat na žhavé půdě ostravských Arrows a zamířit v tabulce výše, než je současné 6. místo, které jistě neodpovídá předsezónním představám. Arrows se úplně nevydařila minulá domácí utkání s Eagles (W-L 1-2) a další zaváhání by mohlo znamenat ohrožení postupové pozice do play-off. Letos se spolu oba týmy již jednou potkaly a jejich vzájemná bilance je 1-1.

Hraje se v sobotu double ve 13:00 a 16:00 hodl, v neděli pak single od 11:00 hod.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud