8. května 2016 • 21:23

Svátek baseballu v Třebíči: česká reprezentace porazila zahraniční výběr

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhé odpaly, parádní obranné zákroky a hodně zábavy. To byl baseballový All Star Weekend, kdy se utkali čeští reprezentanti s výběrem zahraničních hráčů z baseballové extraligy. Čeští hráči zvítězili 17:3. „Cílem bylo hlavně pobavit diváky a baseball si užít, což se vydařilo,“ tvrdil manažer české reprezentace Michal Müller.



Na baseballový stadion Na Hvězdě dorazilo za dva dny kolem 700 lidí. Nedělní program začal štafetovým během, který vyhrál tým reprezentantů ve složení Petr Síla (Kotlářka Praha), Michal Ondráček (Draci Brno), Adam Hejtmar (Draci Brno) a Martin Schneider (Draci Brno).

Potom následovalo Homerun Derby, které vyhrál Matěj Hejma (Eagles Praha). Ve finále proti Schneiderovi odpálil sedm homerunů, jeho soupeř dva. Schneider si vše vynahradil v zápase proti zahraničnímu výběru, když dal homerun hned v první směně.

Český výběr se ujal vedení 6:0. Ze zahraničních hráčů se nejvíce dařilo Jacku Rabinowitzovi (Tempo Titans Praha), který předvedl dvoubodový homerun. Výběr hvězd dokázal bodovat pak akorát ve čtvrté směně.

„Cizinci na tom ale rozhodně nebyli špatně, snažili se a předvedli kvalitní zápas,“ dodal Müller. Český reprezentační tým čeká začátkem července Pražský baseballový týden. „Na něm se ukáže, koho vybereme do finální sestavy na zářiový evropský šampionát,“ dodal Müller.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud