16. srpna 2014 • 19:40

Golfový sudí se zlobí na Šebrleho: Jako by nám plivnul do tváře

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další rozruch se točí kolem olympijského vítěze Romana Šebrleho a jeho startu golfové kariéry. Poté, co byl volán k vysvětlení nedovoleného nošení nálepek s logy sponzorů na svém prvním turnaji, se do něho tentokrát trefuje rozhodčí amatérského mistrovství republiky. To Šebrle po dvou kolech opustil a rozhodčí Luboš Klikar ho osočil: „Je to jako plivnutí do tváře ostatním.“



Roman Šebrle se v golfu, se kterým letos začal pod amatérským statusem na turnajích, neustále lepší. Na třech turnajích se v krátké době dokázal dostat pod par hřiště, na mistrovství republiky v Mladé Boleslavi zvládl kolo odehrát dokonce na 69 ran. Ale právě tam se taky postaral o jednu nepříjemnost.

„O výjimečnou kaňku na programu golfového mistrovství se postaral mediálně známý Roman Šeberle, který po druhém kole na svoji další účast rezignoval a Mladou Boleslav opustil,“ píše organizátor v tiskové zprávě.

Šebrle předvedl na Středoškolském poháru put ze stolu
Video se připravuje ...

Rozhodčí Luboš Klikar si neodpustil ještě rozzlobenější poznámku: „To se nedělá, to je jako by všem ostatním účastníkům plivnul do tváře,“ zlobil se.

Ve výsledcích patří bývalému desetibojaři 100. místo, za ním jsou už jen tři golfisté. Ani oni turnaj nedokončili.

Samotný Šebrle přitom, jak se zdá podle jeho facebookového profilu, opouštěl republikový šampionát amatérů s dobrým pocitem.

„A je splněno... Další runda pod 70 a novy HCP +0.2. Nula pokořena, letošní cíl předčasně splněn,“ napsal.

Turnaj s výsledkem 16 ran pod par hřiště vyhrál Vítek Novák z Golf Clubu Karlovy Vary. Mezi ženami s výsledkem minus 10 uspěla Slovinka Katja Pogačarová.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud