16. června 2023 • 20:33

Čeští šipkaři na World Cup of Darts končí, po špatném výkonu slaví soupeři

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šipkaři Adam Gawlas s Karlem Sedláčkem podlehli v druhém utkání na World Cup of Darts filipínské dvojici Christian Perez, Lourence Ilagan 1:4 na legy a na turnaji končí. Do play off prošli právě Filipínci, kteří si stejně jako čeští reprezentanti poradili i se zbývajícím účastníkem skupiny I Singapurem.



Gawlas se Sedláčkem ve čtvrtek zaznamenali při deváté účasti na prestižním turnaji premiérovou zápasovou výhru pro české šipky, dnes ale na výkon proti Singapuru nenavázali. Vyrovnané skóre drželi pouze do stavu 1:1, ve zbytku duelu Filipínci dominovali.

Průměr náhozů na tři šipky české dvojice činil velmi slabých 75. To stačilo na čtyři šance na zavření, čehož Češi využili jen jednou. Filipínští soupeři zapsali výrazně větší úspěšnost, když využili 4 ze 7 příležitostí.

Jediný turnaj týmů v kalendáři profesionální organizace PDC se letos hraje poprvé v rozšířeném formátu za účasti 40 dvojic. Vítězové 12 tříčlenných skupin doplní v osmifinále nejvýše nasazené reprezentace Anglie, Walesu, Nizozemska a Skotska. Titul obhajují Australané.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud