9. září 2020 • 12:15

DoksyRace: Závodu kolem Máchova jezera se zúčastní 180 triatlonistů

Autor: nne
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tuto neděli proběhne další ročník tradičního závodu v polovičním ironmanu – DoksyRace 2020. Závod v rovinaté krajině kolem Máchova jezera, který slouží pro plaveckou část, nahrává výborným časům jak na kole, tak při běhu a často tak padají rekordní výsledky. Nejlepší čas na DoksyRace drží Tomáš Míka, který v roce 2017 zvládl celou trať za čas lehce přes čtyři hodiny.



Na trati nebudou ani letos chybět závodníci z české špičky jako Petr Vabroušek, Simona Křivánková, Tomáš Řenč, Helena Kotopulu a další. Start i cíl závodu bude na hlavní pláži v obci Doksy a závodníci absolvují 1,9 kilometrů plavání, 90 kilometrů na kole a 21,1 km běžecky. Závod neláká jen hvězdné sportovce, zúčastnit se mohou i amatéři, kteří si trať mohou rozdělit na štafetu o sedmi účastnících.

„V současné době máme přihlášených 190 závodníků a 10 štafet, což je největší účast za celou historii závodu. Závod je také součástí Českého poháru v triatlonu. Celková kapacita závodu se tedy rychle plní a očekáváme velký nápor při přihlašování na místě, zároveň je možné stáhnout si všechny potřebné dokumenty na webových stránkách závodu a vyplnit je dopředu. Součástí akce je také program pro rodiny s dětmi se spoustou aktivit i pro ty, kteří se závodu nezúčastní. Pro děti jsou připraveny dětské závody a spousta dalších zábavných činností,“ řekl organizátor závodu Tomáš Novotný.

Ve štafetě, která k závodu neodmyslitelně patří, mohou poměřit síly také zástupci realitních firem, kteří mají v rámci DoksyRace svou vlastní kategorii.

„Zdravý životní styl je pro nás důležitý a sport k němu neodmyslitelně patří. To je hlavním důvodem, proč jsme partnerem akce hned od počátku,” řekl marketingový ředitel CTP Thomas A. Kostelac.

„Zároveň jsme v rámci závodu vyhlásili pohár Real Estate Cup pro firmy z nemovitostního trhu a tímto vyzýváme další zástupce realitních firem, aby se zúčastnili tohoto nezapomenutelného závodu. Na organizaci spolupracujeme se společností Cushman & Wakefield, abychom společně pozvali co nejvíce kolegů ze světa Real Estate a podpořili tak zdravou konkurenci i mimo pracovní dobu,“ dodal. Developerská firma CTP je totiž hlavním partnerem akce.

Závodníci se mohou přihlásit na DoksyRace 2020 i přímo na startu v den závodu, přihlášení je možné za poplatek 350,- Kč. Aktuální informace najdete na webu www.trirace.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud