Marián Šustr
13. října 2023 • 17:00

Noc s legendou Hollywoodu. Van Damme zamíří do Prahy, naváže na Tysona

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na boxerské šampiony naváže hollywoodský akční hrdina. Už 7. listopadu se v pražském klubu Sasazu představí Jean-Claude Van Damme na akci Noc s legendou. Ta už dříve slavila úspěch s hosty Mikem Tysonem a Tysonem Furym. Fanoušci dostanou příležitost setkat s nejslavnějším Belgičanem světa a vyslechnout si jeho vyprávění, jak se z úspěšného karatisty propracovat do kultovních snímků Krvavý sport, Kickboxer nebo Univerzální voják.



Průkopník světa akčních bijáků zavítá do Čech. Jean-Claude Van Damme už 7. listopadu v pražském Sasazu stráví večer s fanoušky, kterým bude vyprávět o své životní cestě. Po strhujících setkání se šampiony Mikem Tysonem a Tysonem Furym nyní pořadatelé Noci s legendou sáhli po hollywoodské hvězdě.

Třetí vydání úspěšné akce je opět pevně spjato s bojovými sporty. Po boxerech přichází na řadu karatista. Van Damme prorazil právě pověstnými kopy a impozantní technikou, kterou nadchnul celé generace mladých bojovníků. Své mistrovství představil na plátně v kultovním Krvavém sportu, Kickboxerovi nebo Univerzálním vojákovi.

„Chtěli jsme navázat na naše úspěšné večery Noc s legendou a říkali jsme si s manželkou, že tentokrát bychom chtěli nějakého hollywoodského herce. Když se naskytla šance získat tak velkou hvězdu, šli jsme do toho. Jean-Claude Van Damme je světovou superstar se skvělým příběhem, který do našeho večera přesně zapadá,“ uvedl promotér VDN Promo Petr Větrovský.

Dvaašedesátiletý Belgičan zavzpomíná nejen na úspěšnou karatistickou kariéru ale i vachrlaté začátky v USA, které trávil místo na filmové scéně v pizzerii jako prodavač. Popíše i bleskovou kopačku na hlavu producenta Menahema Golana, protože ta mu zajistila roli v Krvavém sportu.

Akce se posouvá. „Oproti ostatním večerům jsme změnili filozofii a teď budou v hledišti převažovat stoly. Diváci si tak budou moct užít svého hollywoodského hrdinu z komfortnějšího prostředí, než to bylo dříve. Do prodeje jdou samozřejmě i vstupenky na meet and greet. Je jich však omezené množství,“ vysvětlila jednatelka VDN Promo Jitka Větrovský.

Prodej byl spuštěn a za týden zmizelo padesát procent lístků. Zbývající polovina zůstává k dostání na Ticketsteam.cz, kde se pohybují od 1 490 po 3 480 korun.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud