27. ledna 2018 • 15:52

Sparta si smlsla na Brnu, Pimpolho dal hattrick. Slavia zničila Třinec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Futsalová liga pokračovala během reprezentační přestávky jen dvěma zápasy 18. kola. Páteční souboje vyhrála Sparta i Slavia.



Obě pražská „S“ byla v pátek večer favoritem. Sparta hostila do té doby sedmý Helas Brno, se kterým se utkala už potřetí v sezoně. Pražané nakonec vyhráli bez inkasované branky 6:0. Hattrickem se blýskl Brazilec Pimpolho. „Je to gólový hráč, ale doposud byl spíše tím, kdo na góly přihrával. Nyní, s příchodem Angellota, se dostává i do zakončení, které umí zvládnout,“ řekl k výkonu třígólového střelce kouč Sparty Beni Simitči.

Samotného Pimpolha těšila hlavně výhra: „Jsem rád, že jsme zvítězili, protože od začátku zápasu jsme hráli velmi dobře. Jsem zároveň rád, že se mi podařilo vstřelit tři branky, ale to není tak podstatné, jako výhra týmu.“

Sešívaní hostili poslední Třinec a parádně si zastříleli. Na oceláři vyhráli 9:2 a dvěma góly se ukázal novic v sešívaném dresu Douglas Graciano. "Musím pochválit soupeře, snažil se hrát futsalově, mají dobré prvky ve hře, je pro mne trochu překvapení, že jsou poslední,“ sdělil slávistický kouč Nenad Veljkovič a pokračoval: „My jsme museli řešit problémy se zraněnými hráči, ale nahradili jsme je. Musím pochválit Jana Žežulku, je mu šestnáct let, ale dnes tým hodně podržel a ukázal, že na to má a že na něj můžeme spoléhat. Myslím, že je velkou nadějí nejenom slávistického futsalu."

18. kolo VARTA futsal ligy
Sparta Praha – Brno 6:0 (9. Belej, 17., 19. a 22. Pimpolho, 39. Marcelo, 40. Brahimi),
Slavia Praha – Třinec 9:2 (3. a 37. Graciano, 16. Hrubý, 17. Brychta, 18. a 23. Hrdina, 24. vlastní, 35. Krstevski, 36. Turek – 8. Hudzieczek, 20. Przyczko).

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud