Marek Stodůlka
26. října 2019 • 14:55

Bitva grázlů zachráněna! Každý je na steroidech, já ne, hlásí očištěný Diaz

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadalo to, že souboj Američana Nata Diaze s krajanem Jorgem Masvidalem budou muset pořadatelé v organizaci UFC zrušit. Vše je ale jinak. Mladší z bratrů Diazových odmítal bojovat, protože jej antidopingová asociace USADA podezřívala, že užil zakázanou látku. Hvězdný bijec byl však očištěn. „Zápas bude! Na 100% jsem věděl, že Nate nijak nepodváděl,“ napsal šéf UFC Dana White. V New Yorku tak 2. listopadu vypukne v rámci turnaje UFC 244 válka o nejzlejšího zku****yna planety.



Hlavní zápas očekávaného galavečera je zachráněn. Když Nate Diaz vydal prohlášení, že antidopingová asociace USADA v jeho těle našla látku popsanou jako zakázaný selektivní modulátor receptoru androgenu (SARM), schylovalo se k tomu, že souboj s Jorgem Masvidalem nebude. Diaz totiž jako velký odpůrce dopingu odmítal, že by něco nepovoleného požil, a tak nechtěl bojovat, než se jeho jméno očistí.

Stalo se, prezident UFC Dana White dnes na sociálních sítích oznámil, že je vše vyřízeno. „Zápas bude! Na 100% jsem věděl, že Nate nijak nepodváděl,“ vyjádřil rodákovi ze Stocktonu důvěru.

„Každý je na steroidech, já ne,“ popsal spokojený Diaz fotku na Instagramu poté, co se potvrdilo, že nedopoval. Radost mají i fanoušci.

O Američanovi je totiž známo, že pravidla pro něj moc neznamenají. Házení lahví po Conorovi, zapálený joint na veřejném tréninku, drsné výroky nebo třeba absence na dnech s médii. To vše už slavný grázl udělal, a tak by nenastoupení k zápasu nikoho nepřekvapilo.

Podobné výstupy už předvedl i Masvidal, třeba když se po vyhraném souboji s Darrenem Tillem pustil v zákulisí do šarvátky s Leonem Edwardsem, bojovníkem s nímž měl již předtím několik slovních konfliktů. V minulosti se horkokrevný Američan dokonce účastnil pořádaných bitek na ulici. Právě povahy obou rivalů dávají právo titulovat vzájemný souboj jako zápas o nejzlejšího zkur****na na světě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud