19. srpna 2015 • 10:00

Galavečer MMA poprvé v Dobříši! Představí se Skalník i Hořejší

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve sportovní hale v Dobříši se příznivci bojových sportů dočkají galavečera v MMA. Na začátku září (4.9.) budou mít možnost sledovat drsné souboje na vlastní oči. „MMA je v Česku sportem, kterému patří budoucnost. Už teď je tady velmi populární, ale stále se to nedá srovnávat s tím, co se kolem MMA děje například v USA. Tam je tento druh zápasu už dlouho suverénně nejpopulárnějším bojovým sportem ze všech, před několika lety se dostalo i před box, což se nikdy žádnému jinému bojovému sportu nepovedlo," vysvětluje Michal Hamršmíd prezident GCF, jedna z hlavních MMA organizací v České republice.



Podle Hamršmída diváci na MMA oceňují především to, že většina zápasů končí před limitem a neustále se v průběhu boje něco děje, že to není jen nudné taktické uhýbání, které je bohužel nyní často k vidění třeba právě v boxu.

V Dobříši v rámci galavečera, jenž nese název Fight Night, vystoupí i několik známých borců z regionu. Jedním z nich je dobříšský Ondřej Skalník, jenž je známým zápasníkem pražského Penta Gymu a na svém kontě má několik zajímavých mezinárodních skalpů.

Už v pátek! Na galavečer MMA s názvem Fight Night se představí i Skalník
Video se připravuje ...

„Jsem rád, že se konečně podařilo MMA turnaj přivézt i do mého domovského města. Věřím, že lidem ukážeme, jak je tenhle sport zábavný a vzrušující. A taky doufám, že mě přijde podpořit plná hala a snad neudělám Dobříši v kleci ostudu,“ říká absolvent Ondřej Skalník, jehož soupeřem bude polský Kamil Salwa.

Vedle něj se představí ještě jeden dobříšský bojovník a to Michal Hořejší. Další zástupce regionu je z Příbrami, kde je díky tradičnímu Back in the Fight, které tam již několik pořádají Petr Větrovský a Ladislav Erdélyi, MMA velmi oblíbené. Za toto hornické město bude bojovat Jan Janka. Osmnáctiletý benjamínek, který stihl již několik zápasů, dokázal zvítězit v i v mezinárodním zápase a nově je také druhým vicemistrem republiky v kategorii mužů.

To bude bitva! Galavečer MMA s názvem Fight Night bude poprvé v Dobříši
Video se připravuje ...

„Každý zápas je pro mě novou výzvou a na Dobříši tomu nebude jinak. Se svým trenérem Ladislavem Erdélyim tvrdě trénujeme a věřím, že budu v září skvěle připravený,“ okomentoval.

Na fightcard však nenaleznete jen borce z regionu, ale tahákem bude jistě také zápas známého Michala Lebdušky, jehož bude čekat taktéž mezinárodní zápas, protože v kleci se mu postaví polský Balezj Majdan. I přesto, že MMA bude mít v Dobříši premiéru, tak podle fightcard se nudit rozhodně nebudete.

Drsné bitvy v MMA: Martin Šolc vyhrál boj i se zlomenou rukou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud