13. října 2022 • 15:25

MONOPOST: Boj o titul se zlomil ve Francii, zlepšilo se vůbec Ferrari?

Autor: Daniel Konečný
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Max Verstappen na Suzuce svým 12. vítězstvím z 18 odjetých závodů stvrdil obhajobu titulu mistra světa. Zlomový bod letošního šampionátu? Velká cena Francie, po níž Nizozemec navýšil svůj náskok v čele hodnocení na 63 bodů. „Osobně si budu nejvíce pamatovat Verstappenova vítězství z hloubi pole. Byla na nich vidět jeho letošní extratřída,“ vypíchla Karolina Bulisová, jež byla premiérově hostem pořadu Monopost.



Novinářka a velká fanynka Ferrari se přitom vůbec neostýchala pustit do své oblíbené stáje. „Mělo by dojít ke změně na pozici šéfa stáje. Pod Mattiou Binnotem Ferrari stagnuje a ani letos nejsem přesvědčena o nějakém progresu týmu. Spíše se Mercedesu sezona prostě nepovedla,“ doufá Bulisová ve zlepšení italského týmu pro příští rok, které by znamenalo vyrovnanější boj o titul.

Ten letos slaví stejně jako loni Max Verstappen. „A naprosto zaslouženě. Po vyřešení problémů se spolehlivostí působil po celý zbytek roku naprosto dominantně a o jeho obhajobě nebylo větších pochyb,“ řekl k nyní již dvojnásobnému mistru světa redaktor deníku Sport a webu iSport.cz Jakub Dvořák.

Co byly klíčové okamžiky na Verstappenově cestě k obhajobě, v čem se musí zlepšit Ferrari, proč se vyplatí sledovat i zbylé čtyři závody sezony a jak by měl být potrestán Red Bull za překročení rozpočtových stropů? Na to vše a spoustu dalšího se Karoliny Bulisové a Jakuba Dvořáka ptal Daniel Konečný.

Video:

První část (0:00-19:33) – Kde se zlomil šampionát ve prospěch Maxe, co letos chybělo Ferrari?
Druhá část (19:34-29:45) – Bláznivá Velká cena Japonska
Třetí část (29:46-42:14) – Proč sledovat zbylé 4 závody? Průšvih Red Bullu.

Audio:

První část (0:00-20:23) – Kde se zlomil šampionát ve prospěch Maxe, co letos chybělo Ferrari?
Druhá část (20:34-30:31) – Bláznivá Velká cena Japonska
Třetí část (30:44-44:06) – Proč sledovat zbylé 4 závody? Průšvih Red Bullu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud