11. dubna 2024 • 13:05

Pokuta za špatné parkování. Vrátí se Red Bull do Česka? Mikýř žádá odvoz

Autor: cze
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před třemi lety se slavný stroj proháněl Českem a Slovenskem, v Praze odzkoušel i pevnost Karlova mostu. Red Bull coby současný suverén formule 1 nyní na svých českých sociálních sítích připomíná událost, která potěšila motoristické fanoušky v tuzemsku. A zároveň jim pokládá otázku: „Kdyby se objevila F1 v Česku, kudy by se měla projet?“ Kampaň naznačuje, že by vládnoucí stáj mohla svůj monopost opět vypustit na místní silnice.



Nejnovější příspěvek ze čtvrtečního dopoledne připomíná vtipnou událost. Strážník městské policie vypisuje bloček s pokutou, jelikož stroj s rudým býkem parkuje, kde nemá. Záhy si toho všimnou piloti, kteří běží celou situaci vysvětlit.

„Když jsme říkali, aby se při obhlídce vyhnuli modrým zónám, tak jsme tohle nemysleli,“ stojí v popisu. Video zpod Pražského hradu odhaluje, čeho by se ona obhlídka mohla týkat. Red Bull nejen hlavní město se svým vozem pobláznil už v roce 2021. Je otázkou, zda podobnou akci zopakuje. Oficiální vyjádření od rakouské stáje zatím nepadlo.

Kdyby se vítězná mašina úřadujícího krále šampionátu a obhájce Maxe Verstappena přece jen do Česka chystala, už má slavného zájemce o odvoz. Účet influencera a aktuálně také účastníka televizní show Survivor Martina Mikysky, který je v internetovém prostředí známý pod přezdívkou Mikýř, totiž odpověděl na otázku, kterou česká odnož Red Bullu svým sledujícím pokládá.

„Přivezlo by to Mikýře z ostrova?“ ptá se správce v reakci na fotografii s monopostem.

Před třemi lety se v Praze objevil slavný model RB7. Burácel na Malé straně i přímo na Karlově mostě. Tehdy ho řídil bývalý skotský závodník David Coulthard, veterán série F1. Kdo a zda vůbec se do Česka vydá s obdivuhodným vozem v budoucnu, není zřejmé.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud