25. února 2014 • 09:23

Schumacherův stav? Obávam se špatných zpráv, řekl šéf F1 Ecclestone

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

I jeho silně zasáhla nehoda Michaela Schumachera. Šéf formule 1 Bernie Ecclestone se s německým závodníkem dlouho přátelil, ale teď může jen sledovat, jak někdejší šampion bojuje o život v umělém spánku s poraněným mozkem. "Přeji si, aby se vrátil jako Schumi a ne někdo jiný," říká Ecclestone.



Ecclestone o Schumacherově zranění při lyžování ve francouzských Alpách před téměř dvěma měsíci promluvil pro pro německý deník Bild. "Obávám se špatných zpráv. Proto už se ani neptám Michaelových nejbližších, jak na tom je," řekl třiaosmdesátiletý funkcionář.

"Pouze si přeji, aby se vrátil jako dřív. Aby to byl Schumi a ne někdo úplně jiný," prozradil Ecclestone svůj strach z možných následků vážného poranění Schumacherova mozku. V jakém stavu – či pokud vůbec – se Schumacher probudí, totiž zůstává nejasné.

Ecclestona se Schumacherem pojí více než dvacetiletá známost, sedminásobný mistr světa byl například jedním z mála pilotů, se kterými trávil volný čas během závodů. Ecclestone svého přítele také bránil před kritikou, která se na něj snesla během jeho nepříliš úspěšného comebacku k závodění.

Navzdory svým obavám ale Ecclestone stále doufá v dobrý konec Schumacherova příběhu. A to i přesto, že podle posledních informací byl dokonce pozastaven proces jeho probouzení. "Teď můžeme jen čekat, nicméně stále věřím, že se vzbudí," řekl německému listu. "Ale bude to ten Michael, kterého jsme znali?"

Takto to vypadá na pokoji Michaela Schumachera.
Takto to vypadá na pokoji Michaela Schumachera.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud